La Judit Mascó és meravellosa. I acaba de regalar als oients d'El matí de Catalunya Ràdio un moment sensacional explicant com li va anar pel seu pas recent per Hollywood i com va ser la trobada fortuïta amb el seu crush, amb un home amb qui no li importaria tenir una nit romàntica. I és que aquesta és la pregunta que han fet al programa d'Ustrell durant la secció amb la inimitable model catalana i el Xavi Canalias. Tot i que per ser més exactes, Canalias es deixa estar d'eufemismes i li diu a les coses pel seu nom: "És que la pregunta l'hem fet una mica subtil. El tema és: amb qui tindries una nit de sexe? És que a veure...". Mascó prefereix parlar de sopar, de cita romàntica, d'anar pas a pas.

judit
 

La model va ser fa poc a Los Angeles durant la cerimònia dels premis Oscars. Va anar com a convidada a una de les festes més importants que se celebren coincidint amb l'entrega de guardons, quan la ciutat californiana s'omple de flashos, d'estrelles, de catifes vermelles, de la creme de la creme de Hollywood. Actors i actrius, estrelles mundials del cinema i ella, allà al mig, la més radiant, la nostra estrella catalana més internacional.

Fa temps, a la mateixa secció, la Judit, que es deixa anar, va sorprendre al personal amb una confessió que va esvalotar els companys de taula i els oients de Catalunya Ràdio. Sobre qui? Sobre el líder de Vox, Santiago Abascal. Parlaven de tenir alguna cosa amb algú a les antípodes ideològiques d'ella, algú, per exemple, com el líder ultra: "Jo d'entrada diria que no, que se'm fa molt estrany, impensable. Perquè si he arribat fins aquí a la vida, si tingués un home amb certes característiques ideològiques, és que no el podria suportar. Si és per una nit, li diria: 'Calla, no obris la boca'... Per un moment, i no em malinterpreteu, hi ha un senyor que es diu Abascal, que si tu aquest senyor el veus per primera vegada, i tu no saps què fa aquest home a la vida, podria ser un caçador, que té aquests ulls verds rasgats, guapo, guapo... sí o no?, que sempre va apretadet, dos talles petites". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

Ara la cosa no tenia res a veure amb colors polítics ni amb maneres de veure la vida, sinó amb VIPS del món de la interpretació, l'actor amb qui ella tindria una nit romàntica, y lo que surja. Comença explicant què va passar en aquella festa de Vanity Fair a Hollywood: "Entro i el primer que veig és Michael Douglas que se'm creua. I dic: 'Val, la cosa va d'això'. També el fundador i propietari d'Amazon, el tio aquell calvo, Jeff Bezos. El marit de l'Elsa Pataky, el Chris (Hensworth), el 'Thor' parlant amb el Matt Damon, el Bayona...". Faltava la cirereta, el seu crush, "un que el vaig veure i aniria amb el que estem preguntant avui, perquè amb aquest me n'aniria a sopar. Només el vaig veure, ni me'l van presentar... un noi que vaig pensar: 'Què guapot!'. Però no era gaire alt, em va sorprendre... Regé-Jean Page, m'hi vaig fixar per guapot, és el Simon Basset, duc de Hastings a 'Els Bridgerton'. Per favor... És guapot, eh? Molt british". "No es pot aguantar de guapo", diu Canalias... Jutgin vostès mateixos:

"Anava molt elegant i em va cridar l'atenció el físic"... Segur que moltes i molts l'entenen perfectament. Però segur també que a moltes i molts, només un sopar romàntic se'ls hi faria poca cosa...

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!