Any 2005. Una de les parelles més envejades del panorama artístic espanyol, la que anys enrera, dins les parets de l'acadèmia d'Operación triunfo van formar dos dels triunfitos aspirants, Chenoa i David Bisbal, es trenca després de tres anys. Ella abatuda, trista i desolada, atén als mitjans de comunicació amb la cara desencaixada i un xandall gris. Una icònica imatge que ja ha passat a la història:

Setze anys després, allò ja està més que oblidat. La separació, no el xandall. La cantant mallorquina sap que l'hemeroteca la carrega el diable i que per molts discos i cançons que tregui, per moltes edicions de Tu cara me suena on faci de jurat, per molt que faci anys que té una nova parella amb el que es casarà qualsevol d'aquests dies, l'uròleg Miguel Encinas, els fans sempre conservaran en el record aquesta imatge. 

chenoa

Chenoa (@chenoa)

Chenoa ara no té cap problema en parlar del seu ex. Va coincidir amb ell en l'enterrament del seu company i amic a OT, Àlex Casademunt. I ara, al programa Dos parejas y un destino, a Sevilla i amb la seva amiga, la Terremoto de Alcorcón, s'ha sincerat i ha fet alguna sucosa revelació. 

terremoto chenoa

La Terremoto de Alcorcón i Chenoa a 'Dos parejas y un destino' (TVE)

La vedette li fa un qüestionari a Chenoa sobre el programa que la va catapultar a la fama, i qui va quedar en quarta posició en el concurs li reconeix que pel que fa a relacions, "En la casa todas las relaciones eran verdad. Si no hubiese sido de verdad, 20 años después no tendríamos ni un chat". La Terremoto aprofita, parlant de xats, per preguntar-li amb quin nom té guardat a David Bisbal. I Chenoa respon amb una frase que ha deixat de pedra els seus fans: "No tengo su teléfono guardado. David no está en los chats, entonces no lo tengo guardado. Pero es lo mismo que nos pasó con otros, como por ejemplo Verónica Romero, que se fue fuera durante mucho tiempo y hemos vuelto a establecer conexión desde hace muy poco".

chenoa y bisbal

Chenoa i David Bisbal (TVE)

Chenoa no té guardat el mòbil de Bisbal... ni tampoc el mític xandall de color gris. Una peça de roba que ara valdria els seus quartos a Sotheby's o, sense ser tan ambiciosos, a Wallapop. Què se n'ha fet d'aquella dessuadora emblemàtica? No ho sap. El que sí és segur és que no és al seu armari: "El chandal gris de aquel día, creo que lo regalé, pero no lo tengo". "Parece que todo lo relacionado con David no lo tienes guardado", li diu la Terremoto. Conserva alguna cosa d'aquella època d'amor amb Bisbal? Doncs sí: "No tenía mucho tiempo para regalarme cosas, pero de lo poco que guardo es un vestido. Eso sí que lo tengo". Seria curiós saber qui és la persona que té el xandall i si també se'l posa quan està depre.