Chenoa ha fet un pacte amb el diable. Per a la cantant mallorquina nascuda a l’Argentina no passen els anys, o almenys no ho sembla. I és que en plena onada de calor ha recuperat una peça de roba que feia una pila d’anys que havia estrenat, per veure si li quedava bé i així poder anar a la platja. Es tracta del banyador que es va endur a la maleta a l’acadèmia d’Operación Triunfo l’any 2001, fa gairebé 20 anys, per a les classes de natació. Aquí la comparativa entre com li queda ara i com el lluïa aleshores:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayyys que a gusto...buena semanita así de postura sencilla 🤣🤣🤣🤣😎 a ver quien adivina de cuando es este bañador que llevo... Y por cierto ya tenéis videos del #chenoachallenge360 para votar. Ya sabéis el link en @thedreamvr subid un video cantando karaoke o a todo pulmón o bailando con alguna canción mía que os guste. Teneis hasta el 31 de agosto el más votado premio un cafelito con charla virtual a solas.😘☕🤷🏻‍♀️😎 Y el 7 de septiembre #dreamfest360 en @ticketekar @ticketmasteres entradas con oferta para que regales o invites a quien tú quieras. Que ganas vaya experiencia vais a vivir es una pasada doy fé. @aliasmusicmanagement

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa) el

“A ver quién adivina de cuándo es este bañador que llevo”, demanava l’artista als seus fans d’Instagram. Doncs sí, és la mateixa roba de bany que es posava per nedar a la piscina quan concursava a OT1. “Aún me entra y sobrevive”, celebra a la xarxa. Perquè han passat prop de dues dècades però la Chenoa manté el mateix estat de forma espectacular i s’enfunda dins del banyador com si encara tingués aquells 26 anys de quan era una triunfita. L’entrenament per lluir el vestit de núvia és evidentment efectiu, i ara es pot posar el que vulgui.