Chelo (72), Patiño (52) i la sobtada aparició de Germán González (37) són protagonistes de la segona, i no última, entrega de capítols de “Sálvese quien pueda” . Tornen a la televisió els col·laboradors més potents de Sálvame amb tres nous capítols a Netflix. Després del gran èxit dels programes enregistrats a Miami, els vuit col·laboradors es mouen fins al país veí, Mèxic, per a continuar buscant feina. Laura Bozzo (72), la concursant de GHVIP 8, va ser l'encarregada de rebre a tot l'equip espanyol i buscar un programa on puguin treballar. Ja des d'un inici Maria Patiño i Laura Bozzo van recordar el dur enfrontament que van tenir cara a cara en un programa de televisió espanyol previ a l'emissió diària de “Sálvame.”

 

Chelo, Terelu (58) i Germán no van obtenir plaça per a poder sortir a programes de televisió del país estranger. Tot i això, tots tres van acceptar participar en un càsting per a optar a un paper com a actors. Terelu va aprofitar l'escena romàntica que havia d'interpretar per a fer un llarg petó a l'actor professional que posava veu al segon els personatges del guió. Ella mateixa va afirmar que feia molt temps des que no donava un petó amb tanta intensitat a un home. La guanyadora del càsting va ser Chelo qui va aconseguir com a recompensa participar en un cabaret protagonitzat per una icona del col·lectiu LGTBIQ+ mexicana. Chelo va tornar a interpretar una de les últimes mítiques actuacions que va realitzar a Sálvame cantant “Saturday Night”. Tal com va interpretar la cançó als estudis de Mediaset, va sortir a l'escenari amb un barnús i un gorro blanc deixant bocabadats a tots els seus companys que no sabien on havia estat durant tot el dia. En l'assaig que va dur a terme previ a l'actuació, Chelo va reconèixer que aquella actuació a "Sálvame" “va ser un dels dies que més li va costar”, donant a entendre que no es va sentir gens a gust en el plató.

Chelo cantant "Saturday Night"
Chelo cantant "Saturday Night" - Netlfix
Germán González - Netflix
Germán González, nou col·laborador - Netflix

Un altre moment destacat va ser la sobtada aparició del novè col·laborador que es sumava a la resta. Germán González havia treballat com a redactor i en les últimes emissions de “Sálvame” havia començat a sortir davant de càmeres. Una de les activitats on van anar d'espectadors durant l'estada a Mèxic consistia a veure un combat de lluita lliure en un estadi. Tot i que tots els col·laboradors eren coneixedors que és una obra de teatre, Belén Esteban (50) i Maria Patiño no ho van poder aguantar i van haver de sortir corrents d'on es trobaven. És quan ja van acabar els combats que l'equip de “Sálvese quien pueda”  va entrar als vestuaris per a trobar-se amb els guerrers i van descobrir la presència d'un d'ells que els coneixia. Sota la màscara s'amagava Germán i, en ensenyar la cara, es van produir dos tipus de reaccions entre els col·laboradors. Els dos Kikos i Maria Patiño no es mostraven partidaris de la seva incorporació en el programa, mentre que els altres el van acollir amb molta il·lusió.

Belén, Terelu i Matamoros a un ritual mexicà - Netflix

Belén, Terelu i Matamoros a un ritual mexicà - Netflix

Aquestes tres entregues segueixen a la perfecció l'estil del programa estrella de La Fábrica de la Tele: show, escàndol i burxa entre companys. Lydia Lozano (63) aferrada al seu paper de ploramiques sempre que qualsevol dels seus companys la menyspreen, Chelo en silenci seguint en la seva línia, els Kikos buscant a qui poden culpar d'algun fet i la de Paracuellos carregant-se a tothom conjuntament amb Maria Patiño. Mariachis, tequila, menjar picant i rituals tradicionals de Mèxic aconsegueixen que els col·laboradors convisquin i coneguin la cultura del país. L'entrega final conclou amb la citació dels nou col·laboradors a la seu principal de Netflix a Mèxic. Cadascun d'ells va rebre un sobre per part d'un dels directors qui va demanar que llegissin la carta que contenia. La cara de sorpresa, il·lusió i desafiant de tots els col·laboradors fa intuir als espectadors que, com va dir Jorge Javier abans de deixar el programa de Telecino, “aún queda Sálvame para rato".