Després de tallar amb Aitana Ocaña i fer-ho públic a través de les xarxes socials, a l’extriunfito Cepeda no se li havia conegut cap altra relació. Almenys oficialment. A la primavera del 2019, alguns mitjans de la premsa del cor el van relacionar amb la influencer Paula Gureta. Però els rumors es van dissipar ràpidament, sense que res quedés clar del tot. Ara que fa gairebé un any i mig de la ruptura amb Aitana, el rum-rum sobre la seva vida sentimental torna a ser motiu de notícia. Per què? Sembla que Cepeda podria haver trobat nòvia: ni més ni menys que Susana Molina, famosa de Telecinco, guanyadora de Gran Hermano 14 i concursant de La isla de las tentaciones.

aitana i cepeda 2  tve

TVE

Susana Molina Gonzalo Montoya Mediaset

Mediaset

El rumor es va començar a escampar dissabte al programa Viva la vida d’Emma García, i ha continuat tots aquests dies amb la festa d’aniversari de la Susana. La mediàtica murciana ha fet 30 anys aquest dilluns (els mateixos que Cepeda l’agost passat), però ho va celebrar el cap de setmana. I a la festassa hi havia el cantant. Tots dos han publicat a les seves històries d’Instagram les fotos que ho confirmen. Unes imatges que també alimenten la xerrameca sobre si surten junts o no. Tenen alguna cosa més que una simple amistat?

Cepeda Susana Molina instagram

@cepeda

Sigui com sigui, l’exnòvio de la Susana, Gonzalo Montoya, s’ha mostrat irritadíssim a Telecinco després de conèixer la possible relació de parella de la seva ex amb en Cepeda. Ella el va deixar fa uns mesos a La isla de las tentaciones. Una ruptura retransmesa ara a Telecinco. I ell encara no ho ha paït del tot.