Han estat junts dotze anys. Des que la flama es va encendre abans del Mundial de Sudàfrica, Shakira i Gerard Piqué semblaven fets l'un per l'altre. Junts van formar una família de postal, amb els seus dos fills Milan i Sasha, però ha acabat passant el que ningú no volia: han partit perestú a Boston y yo a California, veurem si aquí serà tú a Barcelona y yo a Miami. La cantant colombiana i el jugador del Barça han deixat tothom amb el peu canviat i han protagonitzat la separació més sonada des de la de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. La constatació del que semblava un impossible, que dues persones que semblaven la parella perfecta hagin posat el punt i final. Enrera queden moments d'amor i bon rotllo, però on sempre va sobrevolar damunt dels seus caps una pregunta: per què no es van casar mai?

DL u443791 059
Shakira i Gerard Piqué / GTRES

La darrera vegada que la cantant es va pronunciar sobre aquesta qüestió va ser fa dos anys, pel programa 60 minutes on va explicar que si s'havien mantingut com a parella i no van fer el pas de ser marit i muller, va ser, entre d'altres raons, perquè "El matrimonio me asusta mucho, no quiero que él me vea como la esposa. Prefiero que me vea como su novia, su amante. Un poco como la fruta prohibida. Quiero que piense que todo es posible dependiendo del comportamiento". Segons el central blaugrana, en una conversa amb l'exfutbolista anglès Gary Neville a The Overlap, "me gusta cómo estamos ahora. Tenemos dos niños de 9 y 11 años, nos va bien como pareja, no necesitamos estar casados", va dir. Ara ja no hi haurà casament ni res. Però qui sí es casarà serà un altre Piqué, el germà del futbolista.

gerard pique y hermano
Gerard Piqué i el seu germà Marc

Perquè tal i com explica Sílvia Taulés a Vanitatis, a cals Piqué, quan una porta es tanca, s'obre una finestra: "en plena tormenta por la separación del futbolista de Shakira, tienen algo que celebrar: se casa Marc". El germà petit del jugador es casa amb la seva "novia de siempre, una joven de ‘buena familia’ barcelonesa". Quan? "Un fin de semana de este mes de junio". Explica que els preparatius d'aquest enllaç van començar fa temps, com és natural, i que aleshores la presència de Shakira a la boda es donava per segura, tenint en compte que ella era la cunyada del nuvi i que des que va arribar a Catalunya la família Piqué Bernabéu era com la seva segona família. Però evidentment, tot se n'ha anat en orris els darrers dies amb la separació de Piqué i Shakira.

shakira pique padres
Shakira, Gerard Piqué i els seus pares

Evidentment, el casament segueix en ferm, només faltaria. Però ara serà, per motius obvis, sense Shakira en la llista de convidats, per decepció de molts dels que sí hi seran. Explica el citat mitjà que els familiars i especialment, els amics de la núvia, esperaven conèixer la cantant en la cerimònia i la festa posterior: "Era el 'gossip' del momento. Todos estaban emocionados pensando que irían a una boda con Shakira. En estos momentos ya les han dicho que se olviden, y que si no hay un milagro, Shakira no va a la boda”. Fins i tot, segons la publicació, hi ha alguns que han fet broma i tot amb la cantant colombiana: “No creo que suenen sus canciones siquiera”... S'imaginen que el DJ està empanat i punxa Te felicito, el tema on Shakira li fa un vestit a mida a Piqué, enmig de la festa, pensant-se que ho petarà? Passaria com a la pel·li de Hugh Grant i Andie McDowell, Cuatro bodas y un funeral... El del DJ.