Fa setmanes que des d'En Blau hem manifestat la nostra total devoció per una troballa de TV3 d'aquest 2022: Carol Rovira. Tot i que ja feia temps que bellugava en la seva faceta com a actriu, amb alguna aparició a La Riera, fent el paper de la 'Susi' o especialment, pel seu paper a Amar es para siempre i el seu spinoff Luimelia, on va fer-se famosíssima fent el paper d'Amelia Ledesma, on ella i la seva parella en la ficció, 'Luisita', interpretada per l'actriu Paula Usero, van enamorar l'audiència, no ha estat fins aquest any quan molts espectadors catalans l'han descobert en veure-la fent de coach d'interpretació al programa més exitós de la temporada, Eufòria.

carol rovira 3
Carol Rovira / @carolrovira
carol rovira 4
Carol Rovira i Marta Torné, a 'Eufòria' / @carolrovira
carol rovira 5
Carol Rovira / @carolrovira

El seu talent descomunal, la seva enorme empatia amb els concursants, l'originalitat de les seves classes, els seus rínxols inconfusibles, la seva emoció i les seves rialles quan estava amb els Triquell, Mariona, Edu, Scorpio i companyia, i, per acabar de posar la cirereta al pastís, la seva força damunt l'escenari del programa, el darrer dia, durant la final, participant al medley amb la resta de coachs i membres del jurat, cantant un tros de So what que va fer la Núria, han fet que es guanyi per sempre un racó al cor dels espectadors de TV3 i que ja tinguem ganes de tornar-la a veure en la segona edició.

De moment, els seus seguidors no haurem d'esperar massa per tornar-la a gaudir en pantalla, ara, com a presentadora. Perquè aquest dimecres al vespre estrena programa a TV3La gran vetllada, la nova aposta de Televisió de Catalunya de cara a l'estiu. Un programa familiar en què tres artistes anònims competeixen per preparar una vetllada rodona a casa seva. 

carol
Carol Rovira a 'La gran vetllada', estrena aquest dimecres a TV3

La Carol està passant per un immillorable moment professional al qual acompanya un moment personal on es troba com als núvols. Enamoradíssima de la seva parella, tots dos han aparegut a les seves xarxes socials amb un vídeo deliciós en un Stories d'Instagram que ha fos la xarxa. L'actriu, coach i presentadora surt amb un col·lega de professió, un altre actor català, Alfons Nieto, a qui hem vist en multitud de sèries de TV3 i d'altres cadenes estatals: El Cid, Luimelia, Los herederos de la tierra, El vecino, Patria, Gigantes, Centro médico, Reinas, La Riera o Kubala Moreno i Manchón, a banda de diferents obres teatrals

alfons nieto el cid
Alfons Nieto a 'Los herederos de la tierra' / @alfonsnieto
alfons nieto
Alfons Nieto / @alfonsnieto

Són una parella envejable: guapèrrims, talentosos, confidents i el complement perfecte l'un de l'altre, veure'ls junts en diferents publicacions és desfer-se d'amor. I no només això, les frases que li dedica ell a la Carol, d'amor absolut, emocionen: "Sa meva Carolet", "Amiga, ets casa allà on sigui que anem", "Ai, que te menjo la carona" o "Gaudí d'ella i amb ella" que li va dedicar als passats Premis Gaudí. Meravellosos:

alfons nieto i carol rovira 6 ig
Carol Rovira i Alfons Nieto / Instagram
alfons nieto i carol rovira 5 ig
Carol Rovira i Alfons Nieto / Instagram
alfons nieto i carol rovira 4 ig
Carol Rovira i Alfons Nieto / Instagram
alfons nieto i carol rovira 3 ig
Carol Rovira i Alfons Nieto / Instagram
alfons nieto i carol rovira 2 ig
Carol Rovira i Alfons Nieto / Instagram
alfons nieto i carol rovira ig
Carol Rovira i Alfons Nieto / Instagram

I hores abans que la Carol debuti com a presentadora a La gran vetllada, els que han passat una gran vetllada, com sempre que estan junts, són ells dos. Vídeo preciós, al llit, acabats de llevar, probablement, un cap al costat de l'altre, emoticones de papallones, com les que deuen tenir per la panxa, i un cor d'ella cap a ell, al ritme de l'Sta guai d'Oques Grasses...

El que sta guai és veure'ls en imatges així, fonen d'amor la xarxa.