Carmen Martínez Bordiú, la nietísima del dictador, passa molt de temps als aeroports. No fer res ni haver treballat mai, com ella mateixa reconeix, té aquestes coses, que et permet tenir molt temps lliure per viatjar. Acostuma a fer-ho del bracet del seu cangur particular, l'australià de 30 anys Timothy MacKeague, un coach que posa el seu cos i la seva ment a lloc. La néta de Franco l'ausie han tornat a passar per una terminal. 

martinez bordiu i novio gtres

Gtres

El nietísimo polític del dictador té les mateixes ínfules que l'avi de la seva parella i va esvalotar la T-1 de l'Aeroport de Madrid-Barajas. El tal Tim volia agafar un vol que anava a Holanda, però va arribar a la porta d'embarcament quan ja estava tancada. Com que, que se sàpiga, la família de Franco ja no té els privilegis que tenia abans d'haver-hi democràcia, no li van obrir la porta.

Enfadat, sembla ser que va començar a increpar el personal de l'aerolínia. Segons el periodista de Sálvame Jesús Manuel, ”cuando llega, se encuentra las puertas de embarque cerradas y, nervioso, empuja a una persona de la compañía aérea, quien llama a la policía”.

Després dels aldarulls, va ser detingut i va quedar en llibertat hores després amb càrrecs i un delicte d'atemptat a la seguretat de l'Estat. La parella de Martínez Bordiú haurà d'anar a judici, que se celebrarà d'aquí a poc temps.

martinez bordiu 2 gtres

Gtres

Mala ratxa, doncs, per Martínez Bordíu, que fa uns mesos va perdre la seva mare, va patir un terratrèmol a Nova Guinea, no li compren el Pazo de Meiras ni els més amants de la bandera amb l'àliga  i ara veu com el seu maromo es fa el milhomes davant les autoritats. MacKeague, a banda de ser el company sentimental de Martínez Bordiú, és el seu entrenador personal i coach emocional... Doneu-me el seu telèfon per saber a qui no he de trucar en cas de voler consells de relaxació.