Carmen Martínez-Bordiú, la neta més coneguda de Franco, està vivint el seu pitjor moment. La raó? Ha passat de tenir casa i nòvio a quedar-se sense res en pocs mesos.

La també coneguda com a la nietísima mantenia una relació amb l’empresari Luis Miguel Rodríguez, el propietari de Desguaces La Torre, popularment conegut com El Chatarrero.

Malgrat que la parella havia trencat feia mesos, Martínez-Bordiú continuava residint a l’immoble on havien viscut plegats. Encara el continua pagant l’empresari, i ara ha decidit tancar l’aixeta.

El preu de lloguer no és pas modest: 5.000 euros mensuals, a més de les despeses del personal que treballa per a la neta de Franco. En total, El Chatarrero ha invertit 250.000 euros en el temps en què ha llogat l’immoble.

Martínez-Bordiú té ara un mes de marge per deixar el pis, però això no li ha arribat per sorpresa. Segons publica Corazón TVE, la nietísima ja hauria trobat una nova casa on viure. Molt més modesta que els 600 metres quadrats de la que compartia amb l’empresari, però al mateix barri. Totes dues en una zona acomodada de Madrid:

Google Maps

La relació entre tots dos va començar l’any 2013, després que Martínez-Bordiú va trencar amb el seu tercer marit, José Campos, per ajuntar-se amb Luis Miguel Rodríguez.

Aleshores es va dir que el patrimoni d’aquest era ni més ni menys que de 40 milions d’euros, un nivell econòmic que hauria decaigut molt després que se separés de la seva exdona i haver-se de repartir el pastís.