Carlos Cuevas porta anys demostrant que és un dels actors catalans amb més talent. L'intèrpret de Montcada i Reixac s'està forjant una carrera molt sòlida i el seu nom és un dels que es rifen les productores. Saben que comptar amb ell és sinònim d'emoció, veritat i imant amb el públic.

carlos cuevas sapere

Carlos Cuevas ('Merlí: sapere aude')

L'estrella de Merlí: sapere aude, fa ja uns quants anys que es deixa veure en diferents sèries. Però una de les coses que el gran públic sempre ha pensat és que els seus inicis van ser amb la popularíssima Ventdelplà, fent el paper del petit Biel, un dels fills del personatge principal interpretat per la meravellosa Emma Vilarasau.

Uns anys enrere, però, amb 7 anys acabats de fer, un petitíssim Cuevas debutava davant les càmeres. Curiosament, al costat de qui després seria company de repartiment a Ventdelplà, Marc Cartes. Era l'any 2002 quan va debutar com a actor a la pantalla gran, en una pel·lícula produïda per TVC i dirigida per Lídia Zimmerman, La dona de gel. Cuevas, fent broma amb un dels noms que els darrers dies són en boca de tothom, el de Leo Messi, ha penjat un vídeo a les xarxes on diu amb sorna: "imágenes inéditas del debut de Messi. 2002". Però el petit vailet que es veu corrent i jugant per la sorra d'una platja, amb un somriure d'orella a orella, no és l'astre argentí, sinó un altre crack, aquest de la interpretació:

La xarxa, desfeta en 3, 2, 1...:

Un enorme actor que ara que han passat gairebé 20 anys, continua tenint el mateix encant que aleshores. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat