"Mamá, ¿me voy a morir?". Ana Obregón deixava els espectadors del programa Volverte a ver amb el cor encongit després d'aquesta colpidora confessió, un cop van saber que el seu fill Álex Lequio tenia un càncer. L'actriu, el seu exmarit Alessandro Lequio i el fill de la parella van marxar ràpidament a un dels centres oncològics més prestigiosos del món, el Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York.

obregon, lequio i fill  instagram

Han estat mesos i mesos de proves, de neguit, de viure amb la incertesa, de patiment. El col·laborador d'Ana Rosa va anar tornant a Madrid per anar compaginant el suport al seu fill amb la seva feina. Obregón ho va deixar tot per estar 24/7 al costat del seu fill. Fa unes setmanes la família va abordar una segona etapa del tractament, i semblava que començaven a veure la llum en poder seguir les proves corresponents en un hospital d'Espanya: "Las noticias que llegan son bastante halagüeñas. Ahora todo depende de su evolución y de lo que le aconsejen los médicos. De entrada, se acabaron para la familia los tantos viajes a Navarra", deia l'entorn de l'actriu.

ana obregon i familia

@ana_obregon_oficial

Les bones notícies fins i tot havien provocat que el pacient aparegués fumant i prenent un gintonic amb els amics, senyal que l'evolució era favorable. I ara, el jove i els seus pares sembla que encara tindran més motius per brindar.

lequio portada

Perquè Ana Obregón ha anat convidada al programa Land Rover Tunai Show de la televisió gallega. La presentadora va demostrar estar en plena forma i va parlar de manera molt positiva dels seus nous projectes professionals, i de manera no tan positiva cap a la ex del seu ex, una Antonia dell'Ate que tot i el suport perquè el jove Lequio se'n sortís, no s'ha lliurat d'un zasca per part d'Obregón: "Antonia dice que te adora”, li diu el presentador de l'espai. “Bueno, si le habéis pagado es posible que llame”. Resposta contundent. Sort que Obregón estava tova...

obregon

Land Rober Tunai Show, TVG

Obregón no va voler entrar en detalls sobre la malaltia del seu fill, però en un moment determinat sí que va deixar anar set paraules que no han passat desapercebudes: “La pesadilla de mi hijo ha terminado”. Sembla, doncs, que el malson dels Lequio-Obregón ha arribat a la fi i que la família i el jove empresari poden deixar enrere una experiència tan dura com la que han viscut.