"Va ser una bonica tarda de Los Angeles a la terrassa amb uns amics. A mesura que el vi començava a fluir, també ho va fer la nostra conversa al respecte. Coneixíem el contingut de tot el que entrava al nostre cos, per què no del vi?". Aquesta és la pregunta que es va fer fa dos anys Cameron Díaz quan estava de vinitos amb la seva colla d'amics a Califòrnia. Fa temps que va decidir deixar aparcada la professió amb la qual ha arribat a ser una estrella de fama mundial. La intèrpret de La máscara, Los ángeles de Charlie, Algo pasa con Mary o Gangs of New York va decidir abordar noves vies fa uns mesos i de moment sembla que la veurem més per vinyes que per platós.

cameron diaz bevent vi amb amiga

@camerondiaz

Perquè Díaz acaba d'afegir un càrrec més al seu currículum. Actriu, model, escriptora i ara, empresària del vi. I compromesa amb el producte que vol vendre, Avaline, una marca de vi responsable del medi ambient , perquè "Creiem que començar amb raïm de cultiu ecològic és el pas més important per aconseguir un vi net i deliciós. Si no estàs prenent vi orgànic, el que estàs fent és beure pesticides i qui sap què més". Compromesa amb el producte que vol oferir, ha vingut fins a Catalunya per comptar amb el millor raïm: "Els nostres vins tenen raïms ecològics certificats per l’òrgan de govern on s’elabora el vi: l’Organisme competent de Catalunya i la Certificació Bureau Veritas. Això garanteix que mai no s’accedeixen a pesticides químics durs. Pensem en Avaline com a raïms simplement orgànics, fermentats a la perfecció".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you’re wondering how @avaline came about, here’s our story! 💕 @katherinepower #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Vi blanc i vi rosat que es venen per 24 dòlars l'ampolla i que de moment es poden comprar a través de la web i en supermercats de Califòrnia, tot i que vol començar aviat la distribució per la resta dels Estats Units. Brindem per ella.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat