Telecinco ha dit en diverses ocasions que vol canviar el contingut dels programes que omplen la programació de la cadena. El dia 23 de juny de 2023 va acabar amb un dels programes estrella de la casa, el que va omplir les tardes durant més de tretze anys, Sálvame. El cert és que aquest ha estat l'únic gran canvi de Telecinco per encarrilar la seva programació suposadament cap a un contingut més familiar i menys relacionat amb la premsa de l'entreteniment. L'estratègia que volia seguir no sembla estar funcionant molt bé pel fet que són pocs els programes que molesten a la seva cadena rival. Els realities continuen sent indispensables per a Telecinco i això fa que continuï apostant per ells. Són tres els grans realities que encara treballen amb la cadena de televisió: Supervivientes, La isla de las Tentaciones i Gran Hermano. L'últim d'ells ja té presentadors per a la nova edició que prepara Telecinco

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gran Hermano (@ghoficial)

A principis de març d'aquest any van viatjar fins a Hondures els participants de l'edició de Supervivientes d'enguany, entre els més destacats Carmen Borrego (57), Ángel Cristo (43) i Kiko Jiménez (31). Laura Madrueño (38) és l'encarregada de presentar el programa des de l'illa i estar en constant comunicació amb el presentador del plató. Aquest any és Sandra Barneda (48) qui condueix les gales de diumenge amb el Conexión Honduras, Carlos Sobera (63) amb el Tierra de Nadie dels dimarts i el presentador estrella dels realities, Jorge Javier Vázquez, qui presenta les gales els dijous. Ja fa tretze setmanes que els supervivents estan sota les dures condicions del reality i ja comencen a encarrilar la recta final. Telecinco ja ha anunciat que d'aquí a poc temps començarà a preparar la pròxima edició de Supervivientes All Stars. Els tres primers concursants ja han estat anunciats: Sofía Suescun (27), Adara Molinero (31) i Olga Moreno (48).

captura de pantalla 2024 04 25 130939 15 630x420

Carlos Sobera - Telecinco

El retorn més esperat és el de Gran Hermano. Va ser Carlos Sobera l'encarregat d'anunciar que, més de vuit anys després, torna el programa on els protagonistes comencen sent anònims i acaben convertint-se en persones molt conegudes. Segons ha publicat l'organització del reality, més de 70 mil persones ja s'han inscrit per a optar a ser futurs concursants del reality amb més trajectòria del país. Des de dimarts 28 de maig, l'equip de selecció del programa ja començarà a posar-se en contacte amb aquells individus que hagin superat la primera fase i se'ls requereixi anar presencialment a superar la segona fase. Tot i això, tothom qui ho desitgi, encara pot optar per a omplir el formulari i enviar-lo a l'organització. La notícia va saltar també dimarts 28 de maig, quan es van publicar a través de les diferents xarxes socials de Gran Hermano quins seran els dos presentadors que conduiran la pròxima edició.

L'edició número 19 de Gran Hermano comptarà amb dos dels presentadors més coneguts de la cadena. El primer, com no podria ser d'una altra manera, serà Jorge Javier Vázquez. Hi havia dubtes sobre qui podia acompanyar el rei dels realities en aquesta edició que s'ha convertit en un dels retorns més esperats a televisió. Les últimes edicions de Gran Hermano VIP o DÚO les ha presentat Marta Flich (45), Jordi González (61) i Ion Aramendi (47). Serà aquest últim qui juntament amb Jorge Javier Vázquez presentarà l'edició més desitjada de Gran Hermano. La primera gran polèmica ja ha saltat a xarxes socials després que el compte d'Instagram de Gran Hermano utilitzés el llenguatge inclusiu per a dirigir-se a tots els seguidors: "¡Comienza el casting presencial! 🚨El próximo lunes 3 de junio comenzamos a conocer, cara a cara, a les mejores candidates para entrar en la casa de Gran Hermano". Alguns d'ells han rebutjat aquesta forma de comunicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gran Hermano (@ghoficial)

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!