A les 21h en punt ha començat una nova edició del Festival d'Eurovisió a Rotterdam. Només iniciar-se la gala, han anat desfilant tots els representants dels diferents artistes que hi participen. Entre ells, l'escollit per defensar Espanya, el murcià Blas Cantó. Veurem si el que vaticinen les apostes d'acaba complint: una desastrosa última posició per a Cantó i el seu Voy a quedarme". El cantant actuarà en la tretzena posició, que ja veurem si li porta la mala sort històrica que acompanya aquest número. Però abans de fer-ho, com es prepara Blas Cantó?

blas 2

Ell mateix ha penjat un vídeo a les seves xarxes socials on demostrava que tres hores abans de sortir a l'escenari, estava la mar de tranquil, envoltat dels membres de l'equip que l'acompanyen, músics i staff, i relaxant-se fent broma i anant per tot el recinte com si fossin reporters.

blas video abans

blas video abans2

Blas Cantó / @blascanto_es

Vamos a seguir viendo gente, como si estuviéramos en una película de terror. La gente quiere saber dónde están los participantes"... diu Cantó, càmera en mà, anant per tot el recinte a veure què troba. Una de les persones que l'acompanya l'avisa: "Nos van a llamar la atencióóón.....". Però la comitiva segueix amunt i avall. 

No sabem què tal li anirà cantant damunt l'escenari, però el que ha demostrat és que té esperit de reporter i de ficar el nas a tot arreu.