Bart Santana es va fer força conegut a Catalunya a principis de la dècada passada, quan va donar vida, entre els anys 2002 i 2004, a en Jairo de ‘Majoria Absoluta’, la sèrie que protagonitzaven l’Emma Vilarasau i en Jordi Bosch a TV3. Potser encara recordeu la seva cara:

bartolome santana tv3

bart santana tv3

TV3

D’aquestes imatges ja han passat 15 anys. Des d’aleshores, l’actor andalús s’ha fet popular per interpretar papers més o menys importants a sèries d’èxit com ‘Física o química’ i ‘Cuéntame cómo pasó’ que l’han fet créixer com artista. De TV3 va marxar amb 24 anys. Ara en té 38 i està així:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi voz persigue lo que mis ojos no pueden alcanzar, con el giro de mi lengua abarco mundos y universos. W. W.

A post shared by bartsantana (@bartux) on

Despullat en un camp de gira-sols. Només les flors tapen allò que ell no vol ensenyar. Així és com Santana es mostra al seu compte d’Instagram. I aquesta no és pas la única foto del seu perfil en la qual apareix així. A la xarxa, l’actor acostuma a lluir músculs perquè el vegin els fans:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📷 @danielalea

A post shared by bartsantana (@bartux) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚍🌞🌊🌊🌊= 😆😆😆

A post shared by bartsantana (@bartux) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy Burundanga en el Maravillas ... quien se viene ?? 🎭

A post shared by bartsantana (@bartux) on

El temps no passa per a Bart Santana i sembla que està igual que quan va marxar de TV3. Estaria disposat a tornar a fer una sèrie per a la televisió pública catalana?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat