En la foto que il·lustra aquesta peça, poden veure la immensa actriu catalana Diana Gómez en un dels seus papers més cèlebres de la seva carrera: fent de 'Tatiana' a La casa de papel. La dona de 'Berlín' en la ficció televisiva apareix en aquesta escena radiant, somrient... i vestida de blanc. Però ja els podem assegurar que la intèrpret només vesteix així per exigències del guió. Perquè en la seva vida més enllà de les càmeres, no es posa de blanc ni de conya. Perquè la Diana és més culer que l'avi del Barça. La seva sang és tan blaugrana que quan hi ha una exhibició com la d'aquest diumenge del seu equip, i més, contra el màxim rival, es torna boja.

didigmz 260499373 1781857538681292 6830415035317576591 n

Diana Gómez / @didigmz_

Aficionada al futbol des de sempre, és una fervent seguidora blaugrana, i ara que la cosa torna a rutllar, i de quina manera, ho fa saber a les xarxes socials. Gómez, culer de socarrel, no es perd un partit del seu equip, i ara que Xavi ha tornat l'alegria al club, encara menys. Ella, com tots els culers, ens pessiguem en veure com en només quatre mesos, el de Terrassa ha tornat els somriures, l'eufòria, la passió i les velles sensacions: perquè tots els que vam créixer amb el Barça de Cruyff i després, amb el de Guardiola, vam sentir ahir sensacions similars veient la repassada, el meneo del Barça al conjunt blanc, ahir de negre. De negre funeral, com el que es va viure al Bernabéu. No així a casa de la Diana. Allà, com en moltes llars del país, era festa grossa. Primer exemple, el comentari en veure la reacció de Xavi celebrant el primer dels gols d'Aubameyang:

Però a mida que passaven els minuts i anava veient l'humiliació del Barça al Madrid, la Diana arribava, com la resta de culers, a un estat d'èxtasi i d'eufòria com feia temps que no teníem. Anaven caient els gols de la banda blaugrana, un, dos, tres, quatre... i perquè Courtois va ser el millor del seu equip i els Aubameyang, Ferran i companyia no van voler fer més sang, perquè la tova hauria pogut ser escandalosa i recordada pels temps dels temps. A ningú li hagués estranyat un 0 a 7 o 0 a 8. Evidentment, l'ombra d'una nova maneta sobrevolava el Bernabéu. Al final, però, els de Xavi van posar el fre de mà. Una llàstima, perquè la Diana, en 10 paraules, va prometre que no responia d'ella si arribava el 0 a 5, un sentiment compartit per la xarxa culer:

Entenem perfectament la Diana. No hi va haver maneta, però la nit d'ahir al Bernabéu és l'inici d'una cosa molt gran que està per arribar. Com ha dit Piqué: "We are back":