Ara fa dos anys una notícia va sacsejar el món de la música. L'estrella més rutilant de la música electrònica dels darrers temps, el DJ suec Avicii, era trobat mort. Multimilionari, omplint escenaris de tot el planeta, fent ballar milions de persones amb la seva música, Avicii va ser trobat mort amb només 28 anys a Oman. Feia dos anys que s'havia retirat per consell mèdic, fruit del seu alcoholisme i les seves depressions, cobrant un quart de milió d'euros per bolo. Des que es va fer pública la defunció, van succeir-se les informacions al voltant de la seva mort.

avicii GTRES

GTRES

Les conclusions a les quals es va arribar van ser tràgiques: va trencar una copa i es va clavar els cristalls autoprovocant-se la mort. El seu suïcidi va deixar colpejats els seus seguidors. Tothom plorava que algú com ell, que ho tenia tot, hagués acabat d'aquella manera... Una mort com aquesta sempre deixa molt tocat. Però ara, dos anys després, tornen la polèmica i les ombres. Perquè la xarxa Anonymous ha tornat a donar senyals de vida. I ho ha fet amb unes revelacions sobre la mort d'Avicii que han deixat en xoc tot el món. Expliquen que el suec va ser assassinat. Que algú el va matar per tenir informació i conèixer què passava en les altes esferes polítiques, després de ser a moltes festes d'elit als Estats Units, i coneixedors de moltes de les coses menyspreables que passaven en aquestes festes, centralitzades en les figures de Jeffrey Epstein i Donald Trump.

Avicii - EFe

Efe

No només això, juntament amb el nom d'Avicii, també hi apareixen noms de celebrities que potser no van morir de manera casual, com Paul Walker o Chris Cornell. La denúncia també indica que el DJ hauria deixat mostres del que sabia en el videoclip For a better day.

Una mort que, dos anys després, continua envoltada de polèmica.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat