20 paraules. 20. Ni una més ni una menys. Això és el que va donar de sí l'exclusiva del Sábado Deluxe amb Arantxa Sánchez Vicario. El programa va anar avisant fins a la sopa que dissabte la tennista parlaria en exclusiva per Telecinco.

Mediaset es vantava que Arantxa s'havia reunit durant tres hores amb el programa "para contar su verdad sin cobrar!!"... Els arriba a cobrar per dir el que va dir i el mateix conseller delegat de Telecinco, Paolo Vasile agafa un vol directe cap a Miami per retre-li comptes a la guanyadora de Roland Garros. “Como comprenderán todos ustedes, es una situación muy desagradable para mí y confío en mis asesores y en los tribunales”. Fins aquí les notícies. Bona nit i tapa't. Això és tot el que va dir Arantxa. I va agafar el relleu el seu advocat davant la mirada de circumstàncies de la tennista. Això sí, el teatrín que van fer feia vergonyeta aliena entre la veu en off de la redactora i la posada en escena de Sánchez Vicario i l'advocat. Cliqueu la foto per veure-ho.

deluxe3

 Telecinco

La mala baba, però, de les Patiños i companyia no tenia límit. Preguntes sobre el seu estat físic i la seva imatge o sobre si els espectadors 'anaven' més amb ella que amb el seu ex marit Josep Santacana, com si fossin El chiringuito qüestionant-se si és millor Messi o Cristiano, anaven trufant la tertúlia.

Del que va dir l'advocat Mauricio Jay Kutner, un parell d'intents de posar Arantxa en el paper d'una mare abnegada. I ella, mentrestant, mirant al buit i mossegant-se el llavi en senyal de preocupació. "Ella lleva a sus hijos al colegio, que es lo que tiene que hacer. Los lleva todos los días, como una madre normal. Les da de comer, les baña, les cuida..."... Menys mal que els banya. Un argument una mica... tou. 

El lletrat continuava amb les vaguetats: "no he visto ningún documento que refleje que tenga propiedades a su nombre. Sin embargo, no hemos acabado de investigar todos los hechos ni tenemos todos los documentos ni las escrituras. Hay algunas deudas y obligaciones a pagar. Así que no sé cómo acabará el caso". Doncs què bé. Quin 'allau' d'informació. Gràcies pels aclariments.

Això sí, l'advocat, un dels que més cobra a Miami, segons va dir, a 750 dòlars l'hora, va deixar molt clar que no té el mínim dubte que Arantxa "podrá hacer frente a mis honorarios y a la de todos los profesionales que trabajan en el caso" (clica a la foto per escoltar l'advocat).

deluxe4

Telecinco

Aaah, amigo... Trinco, trinco. Passi per caixa. "Vamos a averiguar dónde están todos los activos. Después de eso, recurriremos al mejor mediador de la ciudad. Ahí se repartirá el tiempo que pasarán con los niños, cómo invertir los activos, cómo pagar los honorarios… Como en un caso normal"... De tot, menys de normal, es pot considerar la no-entrevista en exclusiva del Sábado Deluxe. Potser Arantxa no va cobrar. Però l'advocat de ben segur que va passar el rasclet. I mentrestant, Jorge Javier mirant-s'ho des de la distància i el Preguntes freqüents tan content per seguir imparable els dissabtes. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat