Fa pocs dies podíem llegir que Antonella Rocuzzo iniciava un projecte empresarial amb la dona de Luis Suárez. No obstant això, la seva preocupació principal és la boda amb Messi, que se celebrarà a Rosario el proper 24 de juny, que és el mateix dia que el futbolista compleix anys.

La futura dona de Messi ha estat vista a la Barcelona Bridal Fashion Week, una de les fires de moda nupcials més importants de l’Estat. Romarey Ventura i Elena Galera, les parelles de Jordi Alba i Busquets o Melissa Jiménez (futura dona de Marc Bartra), també han assistit a aquest esdeveniment.

antonella gtres

GTRES

Antonella ha estat molt atenta a la desfilada de la dissenyadora catalana Rosa Clarà, que ha inaugurat la fira. L’argentina, sempre amb el telèfon mòbil en mà, s’ha encarregat d’immortalitzar gairebé tots els models que veia, qui sap si per fer-ne selecció del seu preferit.

Sobre la passarel·la van desfilar models com Joana Sanza, la parella de Dani Alves o Rocío Crusset, la filla de Mariló Montero i Carlos Herrera.

De ben segur que Antonella ha pres nota de tots els vestits que ha pogut veure. Sorprendrà el dia de la boda amb un model de la dissenyadora catalana?