La de Gerard Piqué i Shakira podria no ser l'única parella de famosos, elles cantants, que s'hagi trencat les darreres hores. Segons el programa Socialité, una altra artista com Amaia Romero, guanyadora d'Operación triunfo fa uns anys, podria haver partit peres també amb el seu nòvio. Rumors d'infidelitats i de noves relacions. Un clavo saca a otro clavo. Però anem a pams. Segons el programa de Telecinco, la navarresa ho hauria deixat estar amb qui fins ara se suposava que era la seva parella sentimental, l'actor i també músic del grup The Parrots, Álex de Lucas. Una parella que va començar a sortir el novembre de 2019 gràcies als celestinos, els Javis. Amaia i Álex de Lucas es van conèixer gràcies a Javier Calvo i Javier Ambrossi, íntims amics de l'actor, que es va donar a conèixer a Paquita Salas, on feia del nòvio de 'Magüi' (Belén Cuesta). I Amaia, des que va sortir d'Operación triunfo, també ha mantingut una amistat amb els directors, que a més van ser els seus professors d'interpretació dins l'acadèmia.

amaia romero y novio
Amaia Romero i el seu (ex)nòvio Álex de Lucas / Telecinco 
amaia romero y novio2
Amaia Romero i el seu (ex)nòvio Álex de Lucas / Telecinco 
amaia romero y novio3
Amaia Romero i el seu (ex)nòvio Álex de Lucas / Telecinco 

Segons diuen, el motiu que ha dut la cantant a prendre aquesta decisió hauria estat que l'han enxampat a ell fent-se petons amb una col·lega, una altra actriu habitual de les sèries dels Javis, on ell també ha participat sovint. Explica el programa que un confident s'ha posat en contacte amb 'Socialité' per assegurar que "El actor estaba muy arrimado con una actriz muy conocida, me pareció que estaban besándose". Qui? L'actriu canària Lola Rodríguez, a qui per exemple, vam veure a la sèrie Veneno: "Se veía claramente que estaban liados. Ella le miraba con ojitos de enamorada. Fue el 31 de mayo, sobre las 15:00 de la tarde, en un bar muy cercano a la Gran Vía de Madrid. Estaban justo en la entrada, en la puerta mirándose fíjamente", cosa que hauria emprenyat molt Amaia, ja que "Esto podría molestarle e incluso dolerle a Amaia, pues es amiga de la actriz y han coincidido en varios eventos junto a Los Javis".

lola rodriguez
Lola Rodríguez / Telecinco
lola rodriguez2
Lola Rodríguez / Telecinco
lola rodriguez3
Lola Rodríguez / Telecinco
lola rodriguez4
'Socialité' / Telecinco

El fet d'haver trencat amb De Lucas ha fet que el mateix programa també posi nom a la possible persona que l'hauria substituït al cor d'Amaia. Segons expliquen, Romero podria haver començat una relació amb un músic de L'Empordà, un dels membres del grup musical de house 'Mainline Magic Orchestra', conegut com a Daniel 2000: "Han compartido varias fotos juntos en sus redes sociales". Encara que fa anys que estan a la música, junts i per separat, ha estat aquest any quan s'han posat al focus de l'escena electrònica nacional després de tocar en directe al MUTEK de Barcelona

amaia y daniel
Amaia i Daniel / Telecinco
amaia y daniel2
Amaia i Daniel / Telecinco
278723494 1033107650947442 5018447326661197639 n
Amaia Romero i Daniel 2000 / Instagram

La infanta Cristina i Urdangarin, Shakira i Piqué, Amaia i Álex de Lucas... mals temps per l'amor. Esperem que en cas de confirmar-se, la nova relació d'Amaia vagi millor que les altres. En el passat, Amaia s'ha relacionat amb Alfred García, el vocalista de Carolina Durante Diego Ibáñez, i el cantant i actor Álex de Lucas.