Insistim. Una de les millors seccions de ràdio que es poden sentir a les graelles del país és la que fa cada setmana Albert Pla amb Laura RoselEl matí de Catalunya Ràdio. El cantautor català apropa els Borbons als oients. Els apropa, evidentment, a la seva manera, aportant les llums i ombres, sobretot aquestes últimes, als ciutadans.

rosel i pla 2

Laura Rosel i Albert Pla (Catalunya Ràdio)

Pla esmicola cada setmana algun borbó i fa un repàs d'història sui generis que paga molt la pena. Però per molt que passin les setmanes i els programes, no deixa de sorprendre la pròpia locutora amb les seves sortides i amb la manera de dir a les coses pel seu nom. Aquest dimarts, Rosel li ha recordat que s'han llevat amb la notícia que "Joan Carles I, suposadament, es va gastar 8 milions d'euros en viatges de plaer, no de feina". La resposta de Pla, per a emmarcar: "És que els plaers són cars. 8 milions tampoc és tant. Es gasten amb....". Respon Rosel, innocent: "...amb un viatge al Carib, un altre al Golf Pèrsic". Però el músic no estava pensant només en això: "Un parell d'avions privats i ja ho tens. Quatre putes i ja està, ja t'ho has gastat tot":

18 paraules per resumir tota una vida d'excessos i de creure's per damunt del bé i del mal. 18 paraules que resumeixen la vida de Joan Carles I a la perfecció.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat