“Por decisión personal y profesional hace más de un mes que decidí terminar mi relación con Albert Baró”. Així comença el comunicat que la periodista argentina Nerina Uturbey, ara ja exnòvia de l’actor català, ha publicat per a explicar la seva ruptura.

L’Albert i la Nerina es van conèixer a Madrid ara fa un any, pocs mesos abans que l’artista de Sant Esteve de Palautordera, famós pel seu paper de Joan Capdevila a ‘Merlí’, marxés a viure a Buenos Aires. Al país del tango, Baró s’ha fet immensament popular perquè és el protagonista d’un culebrot d’èxit: interpreta en Bruno Salvat a ‘Argentina, tierra de amor y venganza’. Una de freda i una de calenta. Sembla que el ‘boom’ d’en Baró podria ser un dels motius de la separació amb Uturbey: “Debido a la popularidad de su personaje, su vida privada tomó mucha relevancia y por consecuencia la mía”, explica ella al comunicat. I afegeix: “Me veo obligada a aclarar que no hubo terceros en discordia, ni todas esas mentiras que se dicen”. A què es refereix?

nerina uturbey albert baro ruptura instagram

@nenabey

La premsa del cor argentina fa mesos que especula sobre una possible infidelitat de l’Albert Baró amb una altra de les protagonistes de la sèrie. Es tracta de l’actriu Delfina Chaves. Alguns mitjans apunten fins i tot que podria haver iniciat un romanç amb ella. Casualitat o no, a la televisió tots dos són parella. A la vida real, també?

albert baro delfina chaves peto tele argentina canal el trece

El Trece

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sobrevivimos a la tercera semana de rodaje y Bruno y Lucía lo saben < @albertbaro_

A post shared by Delfina Chaves (@delfichaves) on

 

L’ex de l’Albert Baró ho deixa ben clar: “Tiene todo el derecho a continuar con su vida, como yo la mía”. I pel que sembla, ja ho podria haver fet. Un triangle amorós, una presumpta infidelitat... el culebrot argentí de l’actor català fet realitat.