Alba Carrillo no en surt d’una i es fica en una altra. Després de la polèmica d’aquest cap de setmana, quan la model va embogir contra el Reial Madrid per l’aiffaire Courtois, ara cal afegir un problema laboral inesperat: Telecinco prescindeix d’ella. Aquesta situació però, no ha estat pas per res que hagi fet ella, sinó la seva mare, diuen, perquè ha criticat durament la cadena de Paolo Vasile a les xarxes socials.

alba carrillo plora telecinco

Mediaset

El portal Jaleos explica que el programa Ya es mediodía, del qual Alba Carrillo és col·laboradora, ha decidit que avui la model no posaria un peu a la cadena. La decisió no és ferma i Alba Carrillo podria tornar al programa properament, després d’uns dies apartada dels focus. Però a aquestes alçades no hi ha res gaire clar.

alba carrillo lucia pariente gtres

GTRES

El motiu de la dràstica decisió de Telecinco: els atacs de Lucía Pariente, la mare de la model, contra l’emissora. Al seu compte d’Instagram, Pariente denuncia que a Mediaset “mienten, acosan y denigran” a la seva filla. I apunta directament contra Paolo Vasile: “¿Tiene usted hijas? No mienta y no engañe”. Lucía Pariente, furiosa pels atacs que ha rebut la seva filla Alba els darrers dies, fins i tot des de la cadena on treballa.

Alba Carrillo, desafortunada en amors. Ara també a la feina. El mes de març sembla estar maleït per la model, que deu estar desitjant que arribi l’abril d’una vegada per totes.