Al Pacino farà 80 anys a l’abril. I pel que sembla bufarà les espelmes solter: la seva nòvia dels darrers dos anys, la també actriu Meital Dohan, ha tallat amb ell i n’ha esbombat els motius a la premsa. Un detall poc elegant en forma d’entrevista a la revista israeliana Laisha Mag, que recull un parell de dards de la intèrpret contra el seu ex: l’assenyala per “vell i garrepa”.

Al Pacino Meital Dohan GTRES

GTRES

L’ex de l’actor i l’estrella d’El Padrino es porten 39 anys. Una diferència d’edat de la qual sembla que ella no va adonar-se quan es van conèixer en una festa a finals del 2017 i van començar a sortir a principis del 2018: “És difícil estar amb un home tan vell, fins i tot Al Pacino. Vaig intentar negar-ho, però ara ja és un home gran. Així que, fins i tot amb tot el meu amor, la història no va durar”, diu Dohan sobre l’artista de Hollywood. Però l’actriu encara en té més. Malgrat assegurar que considera un honor haver passat amb ell els darrers dos anys, el fueteja insinuant que és un rata: “Com puc dir de manera elegant que no li agradava gastar diners? Només em regalava flors”.

Al Pacino GTRES

GTRES

Meital Dohan Instagram

@maitaldohan

La parella va partir peres pocs dies abans de la gala dels Oscar: “Vam tenir una discussió i el vaig deixar, però l’estimo i l’aprecio i me n’alegro d’haver format part de la seva vida i haver estat amb ell quan m’ha necessitat”. Deixant de banda els retrets, la Meital Dohan diu que vol continuar sent la seva amiga després de la ruptura. Amb amics així, qui vol enemics?