Fa setmanes que ja som a la primavera, però les temperatures dels darrers dies no acompanyen. No acaba de sortir el sol i els dies són lleganyosos. Fins que han aparegut Aitana d'OT i la seva parella, Miguel Bernardeu, i han pujat el termòmetre fins a un clima tropical. La jove parella no fa gaire que festegen, cinc mesos i escaig. Ells dos no han confirmat res, però a partir d'ara ja no cal, després de la foto de portada que ha publicat la revista Cuore. La mateixa publicació anunciava al seu compte d'Instagram que els fans veurien Aitana i el seu nòvio com mai:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Cuore (@cuore) on

L'actor de la sèrie Élite i la finalista d'Operación Triunfo han estat enxampats a la sortida de la casa de la mare de l'intèrpret, la també actriu Ana Duato, en actitud molt còmplice. Aquesta imatge s'ha produït després que tots dos participessin per primera vegada d'un acte públic en una xerrada a l'escola de cinema de Madrid.

portada cuore aitana

miguel bernardeau

@miguel_bernardeau

aitana ot

@aitanax

Explica Cuore que "su pasión empezó con un beso, siguió con un abrazo y terminó con la triunfita levantada por los aires".... Home, tampoc és que fessin el pino-puente. Però sí que sembla evident que el secret a veus entre la cantant de Lo malo i la seva parella ja s'ha revelat completament, després que Ana Duato, la mare d'ell, assegurés que “No se puede decir otra cosa, me encanta, no se puede ser más... Mi hijo está feliz por su momento profesional, por todo, por su vida personal...”. Precisament, Aitana va ser una més de les convidades a la festa de la sèrie Élite que es va celebrar al Teatro Barceló de Madrid, peineta inclosa de Bernardeau a la càmera.

"Y no voy a buscarte. Y si en el invierno siempre hay tentación, que ya venga el verano", això canta Aitana al seu hit Teléfono. No cal deixar enrere l'hivern i que arribi ja l'estiu: amb el calentón de primavera, tal i com l'han batejat a Cuore, ja n'hi ha prou.