A l'actriu catalana Mònica Pérez els espectadors l'han pogut anar gaudint des de fa ja molts anys. Sortida de la factoria La Cubana, Pérez també va passejar el seu talent a diferents programes com Homo Zapping o Buenafuente, oferint hilarants representacions, com aquelles inoblidables 'Hermanas Carmona' al costat de Yolanda Ramos:

Després, la intèrpret ha col·laborat en programes com el Polònia, on s'ha posat en la pell de la infanta Cristina, paper que també va recuperar per l'obra de teatre La família irreal:

Pérez ha estat la darrera convidada de la secció La televisió és cultura del programa APM?. I la seva simpatia ha omplert la nit de dimecres a TV3, analitzant diferents escenes surrealistes de la televisió. 

monica perez apm

Mònica Pérez (TV3)

L'actriu també ha parlat de la nova fornada de còmiques que està despuntant ara i ho compara amb la seva: "La meva fornada vam despuntar unes quantes, però ens ha costat moltíssim... Fer entendre que la dona també fa riure. Tu, de vegades, com a còmica, fas un gag, i no fa gràcia... I aquest mateix (gag) o li donen o se l'apropia un còmic (home) i sí fa gràcia i a més, arriba a tot arreu. Això sap molt greu, perquè dius: 'Però si jo ja l'havia dit!' Quina diferència hi ha? Les tetes? Abans m'ho callava, ara no". Aprofitant aquesta declaració d'intencions, el programa li proposa a Pérez, per acabar, una tria"Què prefereixes: que un home et robi l'acudit i s'emporti el mèrit o que Catalunya sigui independent?":

monica perez apm tria 

Mònica Pérez (TV3)

I és que l'actriu mai no ha amagat el seu independentisme, amb frases que ha deixat anar en diferents entrevistes com "Ens han de deixar votar, escollir i decidir. El que passi després ja es veurà. Si m'ho preguntes a mi jo et diré: vull ser més independent que ningú, la primera". Per això, Pérez té clar què faria davant d'aquesta tria, "Que em robin els acudits tant com vulguin. Si voleu, quedem, feu una cua i me'ls aneu robant... Si això ha de funcionar... És que em parlen d'indepe i jo que sóc discreta, perdo els papers...". Pots veure-ho clicant a la foto:

monica perez apm tria 2

Mònica Pérez (TV3)

Esperem que algun dia es compleixin els desitjos de Pérez sense que cap home li hagi de robar mai més cap gag.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat