Román Reyes és un actor espanyol que fa un temps va començar a obrir-se pas en el món de la interpretació i a qui els espectadors ja han vist en sèries com HKM Centro médico i en pel·lícules com Lasa y Zabala Los amigos raros. També és habitual en moltes produccions teatrals i compagina la seva faceta d'actor amb la de creador audiovisual.

roman reyes2

romanreyes.net

I ara, Reyes ha despullat la seva ànima com mai ho hagi fet abans en cap dels papers que hagi abordat. Perquè l'actor ha viscut una tragèdia, el moment més dur de la seva vida. Ell mateix ha informat del dramàtic suïcidi de la seva mare, un malson del que no pot despertar, no només per haver perdut algú tan important per ell, sinó per com s'ha produït. Reyes, però, ha tingut la força i l'enteresa de fer una petició a les xarxes socials per conscienciar sobre l'atenció psiquiàtrica en casos com el de la seva mare. 

El jove reclama mesures urgents perquè els ingressos i el temps de consulta sigui l'adequat al que necessita cada pacient. Reyes, que va demanar en repetides ocasions que ajudessin la seva mare, commou per la duresa del seu text, reclamant la dedicació que es mereixen aquests malalts i mesures urgents per part dels polítics: "He visto a mi madre llorarme, pidiendo que la ingresaran, "que no tenía ganas de vivir". La he llevado a hospitales una y otra vez, donde ni, aún con su grave historial, le han ingresado. Cambio de medicación y para casa".

roman reyes3

romanreyes.net

Esperem que les administracions pertinents facin cas a aquesta colpidora petició i que ningú més hagi de tornar a passar pel mateix que Román Reyes i la seva mare. Descansi en pau.