Són actors, joves, guapos, tenen la mateixa edat, són del Maresme (ell, de Vilassar de Mar; ella, d'Argentona), tenen un talent immens i els uneix una altra cosa en comú, són parella. Dos dels actors catalans que són en boca de tothom gràcies al treball que porten fent des de fa ja uns anys davant de càmera, i que ara, després de l'èxit de Merlí i Les de l'hoquei, els ha catapultat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mireia Oriol (@mireiiaoriol)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mireia Oriol (@mireiiaoriol)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mireia Oriol (@mireiiaoriol)

David Solans i Mireia Oriol s'han fet molt populars d'un temps ençà pels seus papers respectius de Bruno Bergeron i Lorena Sánchez. La parella fa temps que surten junts, des que es van conèixer en una obra de teatre on ella hi treballava i que ell va anar a veure. Des d'aleshores, han compartit sèrie (Les de l'hoquei) o videoclip, La isla, del grup Dorian:

Formen una parella envejable. La seva relació va viento en popa i sovint, tots dos pengen fotos i missatges a les xarxes demostrant la bona sintonia entre tots dos. Especialment commovedor era una foto que va pujar Oriol fa uns mesos on comptava el nombre de segons que portaven junts estimant-se l'un a l'altre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mireia Oriol (@mireiiaoriol)

Solans ha pujat Al cotxe! amb Eloi Vila i ha demostrat el que ja s'intuïa: que és un actor amb el cap molt ben moblat, que és una ment inquieta per crear, amb una passió per la música molt marcada des de petit, i que convertir-se de sobte en un dels actors més reconeguts de Catalunya alguna vegada l'ha fet voler parar uns segons, respirar fons i posar les idees a puesto:

Ara reconeix que està més centrat, que ja "no visc per sobre de les meves possibilitats, com deia Oscar Wilde" i que a banda d'estalviar, dedica bona part del que guanya a un vell somni, Fábrica Mudita, una mena de productora o fàbrica d'idees: "és un projecte utòpic i a llarg plaç: una fàbrica de creació a Barcelona, trobo a faltar un projecte comunitari d'un grup d'artistes, com la generació del 27, compartir recursos, col·laborar entre nosaltres...". Entre els altres artistes amb els que està immers en aquest "il·lusionant" projecte hi és la seva parella: "Amb la meva parella hem escrit una sèrie, que té força bona pinta i em ve molt de gust. Va escriure una obra de teatre i l'hem adaptat a sèrie".

Ganes de veure el resultat final. Dos actors a seguir-los-hi molt la pista.