La Pastisseria Canal, amb dues botigues al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, i el seu pastisser, Toni Vera, han guanyat aquest dimarts el IX Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya.

Els croissants de la Pastisseria Canal s’han convertit avui en la nova sensació del món dolç.

En el concurs al millor croissant artesà de l’Estat tingut lloc aquest matí, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona, el jurat ha valorat la originalitat del pastisser de l’establiment, Toni Vera, en l’execució i el mestratge dels croissants, d’aquí que s’ha endut el premi.

El concurs, on s’hi han presentat 42 pastissers de tota Espanya, ha començat a les 8 del matí amb el lliurament dels croissants. Posteriorment, un jurat format per reconeguts professionals de la pastisseria han valorat les peces presentades tenint en compte els següents aspectes: gust (40 punts), alveolat (15 punts), fullat (15 punts), color (10 punts), format (10 punts) i acabat (10 punts). Finalment, n’ha sortit el guanyador.

Vols tastar el millor croissant de l’Estat? La Pastisseria Canal té establiments als carrers Muntaner i Calvet de Barcelona. Nascuda el 1970, elabora brioixeria i pastisseria clàssica i contemporània, a més d’oferir servei de càtering.

Pastisseria Canal. Imatge: Pinterest

Entre els guanyadors d'edicions anteriors hi ha pastisseries com Vallflorida Xocolaters (2015), Oriol Balaguer (2014), Ochiai (2013), Sweet by Abraham Balaguer (2012), Turull (2011) i Hofmann (2010).