El xef Sergi Arola tanca el seu restaurant de Madrid, el Sergi Arola Restaurante, per la ruptura professional amb Sara Sort, després de gairebé 20 anys treballant plegats.

El Sergi Arola Restaurante, de dues estrelles Michelin, i tres sols a la Guia Repsol -les distincions gastronòmiques a restaurants i cuiners d’Espanya i Portugal-, tanca les seves portes.

El restaurant el portava la parella professional, la relació dels quals havia nascut fruit del treball conjunt d’ambdós cuiners, des de feia una vintena d’anys. En tot aquest temps, a més d’èxits, havien tingut problemes amb les diverses administracions que van repercutir a la societat que tenien en comú, Fortarola.  

Després d’això, han decidit posar fi a la seva relació professional, i això comportarà el tancament del Sergi Arola Restaurante i de la vermuteria ubicada a la planta baixa d’aquest, que duu per nom SOT.

La fi de la parella laboral de Sergi Arola se suma al divorci, també, de la seva parella sentimental ara fa quatre anys. El cuiner, però, seguirà gestionant els seus negocis i “gestant noves idees”.