Nova recepta! Us portem com fer aquest deliciós pa de pessic de poma i sidra.

Ingredients:

- 200 g. de farina Schar Mix Dolci

- 100 g. de mantega a temperatura ambient

- 2 ous

- 120 g. de sucre

- 50 g. de sucre vainillat

- 1 cullerada petita de canyella mòlta

- 1 poma

- 150 ml de sidra Moho Green Apple a temperatura ambient

- 2 cullerades petites de llevat Royal

ingredients

Per començar posem el forn a escalfar a 180è a dalt i a baix. A continuació, pelem i tallem la poma a trossets petits.

Ara barregem la mantega amb el sucre. A aquesta massa li afegim els 2 ous i ho batem tot bé. A continuació, llancem el sucre vainillat i la cullerada de canyella i continuem barrejant.

pasosdelamasa

A la massa resultant, li afegim la farina, el llevat i, per finalitzar, la sidra.

Ara agafem el motllo (en el meu cas, n'he utilitzat un d'allargat) i aboquem la meitat de la massa en ell. Després afegim els trossets de poma i, a continuació, la resta de la massa.

El següent ja és posa el pa de pessic al forn. El deixem allà durant 35 minuts, el traiem, el deixem refredar, el desemmotllem i... ja el teniu!!! Un ric pa de pessic de poma i sidra!!!

bizcochohecho

PD: gràcies a Moho Drinks per la seva deliciosa sidra. Si visiteu el seu web, veureu que tenen diferents sabors. Així que una altra opció seria elaborar un pa de pessic de fruits vermells amb la seva sidra Forest Fruits. Segur que també és formidable.

Si desitgeu conèixer més receptes i/o trobar una gran varietat de restaurants gluten-free, entreu a Barcelona Gluten Free