Estrelles Miguelín som dos frikis del menjar... Sí, sí, tal com ho llegeixes. Som d'aquests que se't posen a la taula del costat i fan fotos de tots els plats, escriuen apunts en llibretes diminutes, posen notes sense parar i només parlen de menjar entre ells, fora de quan es presenta el xef: llavors també parlen del restaurant en general. Així som, així ho vivim i així ho sentim i t'ho volem apropar tot a l'estil del tàrtar: fàcil de prendre, senzill de digerir i amb un punt de picant per divertir.

Publiquem cada dimecres i cada dia al nostre compte d'Instagram “Estrellas Miguelin", on avançarem el que t'explicarem cada setmana. Què esperes? Comença a seguir-nos!

Som de Barcelona.Voltarem per la nostra ciutat i per Catalunya per acostar-te els restaurants més curiosos i els plats més interessants. De vegades ens centrarem en un plat i parlarem sobre la seva història i llocs on degustar-lo, d'altres sobre l'experiència global d'un restaurant. L'important és inspirar els teus plans i que aprenguem junts els secrets dels plats de la nostra Gastronomia, en majúscules, perquè és la nostra i és molt gran.

El nostre nom explica bé el nostre projecte. Volem donar-li un toc despreocupat i proper a la valoració de plats i restaurants. No et fiïs de nosaltres però, per si de cas, vés-hi i comprova si tenim o no raó ;) Són més les coses que ens queden per saber que les que sabem ja i ens diverteix compartir amb tu aquest camí.

Per valorar els restaurants que recomanem, fem servir 3 Estrelles Miguelín i una categoria especial, reservada a restaurants la qualitat, preu i reconeixement dels quals son conegudes per tots. Al final de l’article et desglossarem les nostres valoracions sobre el menjar, el servei, el local i la qualitat/preu.

Bon profit!