Casa Graupera fabrica neules artesanals a Mataró des del 1895. Actualment són la quarta generació familiar, i com diu la seva gerent, Teresa Graupera, “la nostra botiga és com un univers de la neula, de la confiteria i la galeteria”.
El 2010 les quatre germanes, la Teresa, l'Hermínia, la Pilar i la Roser, es van posar al capdavant. L'objectiu era continuar innovant per fer més varietats de neules que els permetés desestacionalitzar el negoci, ara mateix ja quasi arriben a 50 varietats de neules.

Teresa Graupera tenia clar que s'havien d'inventar un nou producte que no tingués res a veure amb el Nadal, “la nostra missió és que no mori l’ofici de neuler a Catalunya”.

Herminia Graupera ens mostra com es feien les neules antigament, explicant-nos el procés d’elaboració de la neula de nadal i de la neula farcida, aquesta darrera, una vertadera “joia gastronòmica” que la podem menjar durant tot l’any.

Casa Graupera és avui membre de Luxury Spain i de Catalonia Gourmet.

Aquestes neules formen part de la PANERA D'EL NACIONAL. PARTICIPA-HI!