L’explosió de les xarxes socials ha donat una altra dimensió al món de les autofotos, actualment conegudes com a selfies. És gairebé impossible conèixer algú que mai se n’hagi fet. Tenen una quantitat incalculable de practicants -també hi ha algun detractor-, però fer-se fotografies a un mateix, segons en quines ocasions, pot tenir conseqüències nefastes.

Un bon exemple el tenim a la galeria The 14th Factory de Los Ángeles (Estats Units), on a una exposició sobre corones de diferents tipologies anomenada Hypercaine, va tenir lloc un desafortunat episodi.

Una de les visitants de l’exposició va decidir fer-se una selfie amb un bon reguitzell de corones al darrere, però la jugada no li va sortir gens bé. Abans d’executar la fotografia, la noia va perdre l’equilibri en recolzar-se als pedestals, que anaven caient un darrera l’altre en efecte dominó. Un autèntic desastre.

Molts dels presents es van posar les mans al cap després de contemplar l’escena. Malgrat l’escandalosa destrossa, només van quedar afectades tres de les deu corones. Això sí, els desperfectes causats s’enfilen fins els 180.000 euros. Segurament, aquesta jove s’ho rumiï un parell de cops la propera vegada que decideixi fer-se una selfie.