Sara Geurts és una noia de 26 anys que pateix la Síndrome d’Ehlers-Danlos, una malaltia que impedeix el seu cos crear col·lagen i que li genera una gran quantitat d’arrugues a la pell.

Aquesta circumstància provoca que Geurts aparenti una edat molt per sobre de la que realment té. Als 22 anys va decidir enfrontar-se a tots els seus complexes: “M’entristeix haver-me sentit lletja en algun moment”.

 

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on

 

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on

S’ha convertit en model i en un referent per aquelles persones que lluiten per superar les seves pors. El cas de Sara és una historia de superació i un desafiament als estàndards de bellesa: “La meva pell era la meva principal inseguretat, però ara penso que és el més bonic que hi ha”.

Quan publica una fotografia al seu compte d’Instagram, l’acostuma a acompanyar d’algun text encoratjador.

 

"Your going to meet people who are intimidated by you. You're different. People don't know how to react or how to accept someone who doesn't follow the crowd... They are not used to somone who doesn't try to fit in -- So instead of bolstering your uniqueness, they'll try and make you feel like you're weird or damaged. I'm here to offer some well earned advice : Screw them."  #week #thursday #tbt #throwback #latergram #instaphoto #sorrynotsorry #victoriassecret #qotd #ehlersdanlosawareness #ehlersdanlossyndrome #effyourbeautystandards #inmyskiniwin #mybeautymyway #loveyourbody #loveyourlines #selflove #nowrongway #beyou #bebeautiful #perfectlyimperfect #blessed #inspire #embrace #happy #vibes #model #wlyg #weloveyourgenes

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on

“Coneixeràs gent que se sentirà intimidada per tu. Ets diferent i la gent no sap com reaccionar o com acceptar algú que simplement no segueix la corrent. No estan acostumats a veure algú que no tracta d’encaixar. Així que, enlloc de reforçar la seva singularitat, tractaran de fer-te sentir com si fossis un estrany. T’ofereixo aquest consell ben merescut: Que els bombin”.