El Hormiguero passa per ser un dels programes amb més pressupost de la televisió que es fa a Espanya. D'això no hi ha cap mena de dubte. Només cal veure el nivell de les proves i experiments que fan, alguns, d'una espectacularitat que riu-te'n tu d'algunes pel·lícules d'acció. Les dades d'audiència juguen a favor que a Antena 3 es gratin la butxaca per pagar el que després veuran els espectadors cada vespre. 

hormiguero prova2

Antena 3

hormiguero prova

Antena 3

Parlant de diners, fa un parell de setmanes que han engegat un concurs que té a mig país paralitzat i, potser, algú que no sap que a la butxaca té 9.000 euros. Bé, de fet, el que té aquest desconegut és un bitllet de 10 euros, però no un bitllet qualsevol, sinó un que li suposaria aquesta elevada xifra. Pablo Motos i el seu equip van posar en circulació el passat 10 de setembre un bitllet. Un membre del programa va anar a un restaurant de Castelló i va pagar l'àpat, entre d'altres, amb un bitllet de 10€.

bitllet2

Antena 3

bitllet3

Antena 3

Qui sap si el bitllet continua a la caixa registradora de l'establiment. Qui sap si li van donar de canvi a un comercial o un camioner i ara el bitllet és a Galícia. Qui sap si el té un veí de Castelló que va pujar fins a Tarragona i allà va pagar amb ell en una benzinera. Qui sap si encara és al país. Moltes possibilitats, però el cas és que dues setmanes després, com que ningú s'ha posat encara en contacte amb el programa, El Hormiguero ha anat doblant i triplicant la 'recompensa' inicial (que era, originàriament, de 3.000 euros). Ara, tal i com van anunciar aquest dijous, aquest bitllet ja en val 9.000. Es pot identificar pel número de sèrie: VA 4177333271. Si després de llegir aquesta peça, algú el troba a la seva butxaca o a la cartera, que es posi en contacte amb el programa, que tindrà una paga més que extra al mes de setembre.

bitllet4

Antena 3

Això sí, que espavilin en comprovar-ho: el 26 de setembre, data límit de caducitat.