Zarzuela va inaugurar la setmana passada l'Instagram oficial de Casa Reial amb motiu del X aniversari de la proclamació de Felip VI, un nou pas per apropar-se a la ciutadania. Es va criticar en moltes ocasions que la monarquia espanyola fos l'única que no tingués perfil d'Instagram, només Twitter, i generalment per comunicar els actes oficials. Tan sols un dia va superar els 100.000 seguidors. No obstant això, els monarques continuen sent molt discrets amb la seva vida privada, i molt més amb la de les seves filles, que no volen sobreexposar de moment. L'estratègia de Leonor els ha funcionat. Ara per ara, la princesa és l'única que aprova amb nota per la ciutadania. El futur de la monarquia sembla estar pràcticament garantida. Ha desencadenat la 'Leonormanía'.

Leonor GTRES
Leonor GTRES

Leonor i Sofia reapareixen en pocs compromisos institucionals. Ara per ara Felipe i Letizia volen que estiguin bolcades en les seves respectives formacions, és la màxima prioritat. No obstant això, en algunes ocasions especials acompanyen Felipe i Letizia. Com en el X aniversari de la proclamació de Felip VI, en la qual sens dubte van ser les grans protagonistes. Tota l'atenció es va posar en elles, especialment en la futura reina d'Espanya. Una vegada més Leonor va triar un vestit jaqueta, en aquesta ocasió de color vermell que feia ressaltar els seus ulls blaus.

Leonor llueix un somriure envejable, important canvi físic

Des de l'última vegada que la vam veure a ara, Leonor ha experimentat un important canvi físic. I és que s'observa clarament un retoc estètic en el seu somriure. Va lluir unes dents perfectes donant per solucionat el seu problema dental, agenèsia. A la princesa li van caure les dents de llet, però els ullals no li van sortir. Va portar apartats durant dos anys, se li va fer buit als ullals i se li van posar dos implants. Una vegada finalitzat el tractament, fa escassos mesos, concretament el mes d'abril. Se li van treure els aparells i se li va realitzar un emblanquiment dental.

Leonor dents
Leonor dents

Encara que en alguna imatge, com en la Setmana Santa a Chinchón, se li van poder veure els 'bràquets', Zarzuela va intentar que no es veiés el procés. Ara llueix un somriure perfecte digne d'una futura reina d'Espanya. Presenta una boca sana i cuidada. Se la veu molt més atractiva i s'associa a l'èxit i a la fama. Ha fet el pas de l'adolescència a l'edat adulta en complir la majoria d'edat. El seu somriure ha rejovenit. I ha millorat la seva confiança, ja que si fem la vista enrere pràcticament no somreia en cap fotografia i li costava parlar perquè no volia que se li veiessin les seves dents en mal estat, s'avergonyia.