Han passat ja cinc mesos des que Jaime del Burgo va posar en marxa la seva guerra particular contra la reina Letícia i, de passada, la monarquia. Les seves revelacions explosives sobre una presumpta infidelitat al rei Felip VI quan eren compromesos i quan ja havien nascut la princesa Elionor i la infanta Sofia van dinamitar la pau de la corona. I no només això: també el llibre que va escriure Jaime Peñafiel titulat 'Letizia y yo' en el qual el periodista especialitzat en la casa reial es reafirmava en algunes de les informacions que havia publicat Del Burgo.

De fet, el llibre de Peñafiel està basat en converses que van mantenir els dos Jaimes. Però Peñafiel no va incloure tota la informació. Segons va apuntar en diferents mitjans, només havia utilitzat un 1% de la informació que li havia passat Del Burgo. La resta, Peñafiel considerava que l'havia d'explicar l'advocat. Jaime Peñafiel fins i tot va dir que Del Burgo s'havia quedat molest.

Jaime del Burgo prepara una sèrie documental sobre la reina Letícia

Tant és així que Del Burgo va posar fil a l'agulla per explicar la seva veritat. En principi pensava fer-ho en un llibre. Finalment ha decidit explicar-ho en forma documental de sèrie. Un audiovisual que, si es compleixen els pronòstics de l'exmarit de Telma Ortiz, veurà la llum el 2025.

Jaime del Burgo X
Jaime del Burgo X

A Zarzuela temen el que es pugui explicar a l'esmentat documental. Són conscients que Del Burgo coneix molts dels trencacolls de la monarquia, alguns d'ells revelats per la mateixa reina Letícia. I tenen pànic a què faci referència a les informacions sobre intimitats de llit de Felip que comunicadors i periodistes han fet lliscar, al marge que sigui cert o no, ja que les informacions quedaran sobre la taula per sempre.

Temor amb què Del Burgo parli de les orientacions sexuals de Felip VI

Per exemple, el que recull la periodista Laura Rodríguez al seu canal de YouTube. La comunicadora manté una conversa amb la periodista Maica Vasco, en qui acaben parlant de la presumpta homosexualitat del rei d'Espanya.

Maica comença parlant de les escapades sobtades i secretes de Letícia, posant com a exemple un episodi que també explica Peñafiel al seu llibre. Segons la comunicadora, "estant la família en l'estiu de 2013 a Marivent, a Mallorca, Joan Carles I li diu al seu fill que volia passar uns dies més amb les seves netes". Tanmateix, "Letícia es va negar perquè deia que tenia un compromís", segueix la periodista. Un compromís que hauria estat amb Jaime del Burgo. "Letícia agafa un avió sense avisar i a l'aeroport la recull Jaime del Burgo". "El matrimoni és Jaime del Burgo i Letícia, Felip és un adossat", diu Vasco, donant peu a Laura Rodríguez a lliscar el possible motiu que porta a la reina a fer la seva vida al marge de Felip i per què el rei pintava poc en la vida sentimental de la consort.

Regna Sofía i Letizia a Marivent
Regna Sofía i Letizia a Marivent

"Una possible homosexualitat o bisexualitat. Pablo de Grècia, el pare de la reina de Grècia, va tenir relacions bisexuals", remata la comunicadora Laura Rodríguez, fent referència a una de les novel·les de Truman Capote, en la que fa referencia diferents reis de la història i parla de les relacions homosexuals de l'avi de Felip VI. "Podria ser que això sigui una cosa hereditària que s'hagi donat en la família", afegeix, mentre que acaba animant Felip a sortir de l'armari, assegurant juntament amb Maica Vasco que "se l'aplaudiria".