Es parla molt del matrimoni format per Felip i Letícia. La relació entre ells sembla estar completament trencada. No és la primera vegada que es teoritza a fi de la parella. El 2012 es va fer pública una important crisi matrimonial que es va adjudicar als problemes de la corona en aquella època. Tanmateix, no tènia res a veure. Ara s'ha descobert que ni les malifetes de Juan Carlos ni el cas Nóos no van distanciar els pares d'Elionor i Sofia.

Fa uns mesos Jaime del Burgo reapareixia en escena com un fantasma del passat per fer malbé la imatge de Letícia i perjudicar la monarquia. Segons l'advocat, la reina hauria estat infidel a Felip VI amb ell durant diversos anys. Una relació extramatrimonial que va ser descoberta el 2012. Tanmateix, hi ha moltes coses que no quadren en aquesta explicació i seria més real la teoria de Maica Vasco.

Letizia i Felipe funeral
Letícia i Felip funeral

La periodista està segura al 100% que el matrimoni de Felip i Letícia ha estat una farsa des del primer minut. Segons ella no hi hauria una infidelitat per part de la reina, sinó un acord dels reis per mantenir relacions amb altres persones. Així ho van acordar quan es van conèixer. El rei va encarregar a l'agència de Javier Hidalgo "noies guapes de la tele", segons Isidre Cunill. Entre elles es trobava la mare de Elionor i Sofia.

Casa Reial obliga Felip i Letícia a firmar contractes de confidencialitat als seus amants

Havien parlat de Letícia a Felip. Sabia que era una dona molt ambiciosa i estaria disposada a tot per ser la més poderosa d'Espanya. Així que va acceptar ser reina a canvi de donar-li descendència i atendre les seves obligacions institucionals.

Respecte a la vida privada d'ambdós no se sap absolutament res. Casa Reial mou els fils per tapar qualsevol error, a més, en Zarzuela es va firmar un acord de confidencialitat que els va ajudar a redactar Jaime del Burgo en aquella època. Felip i Letícia van firmar contractes de confidencialitat entre ells, però també als seus amants.

Segons Laura Rodríguez, Casa Reial obligava les amants de Felip VI a firmar contractes de confidencialitat. No podrien dir res de la seva relació amb el rei perquè perjudicaria greument a la corona i acabaria amb la seva relació amb Letícia. Encara que Zarzuela mai no confirmaria cap relació extramatrimonial del monarca.

REina Letizia i rei Felip VI Casa Real
Reina Letícia i rei Felip VI Casa Real