Alejandra de Rojas va ser notícia de portada fa uns mesos, tant en revistes de paper cuixé com en programes del cor. Segons els periodistes David Fernández i José María Olmo, el rei emèrit havia tingut una filla il·legítima anomenada Alejandra, al seu últim llibre 'King Corp', que tracta sobre les finances del pare de Felip VI. I totes les mirades van virar cap a Alejandra de Rojas.

L'enrenou va ser brutal. Els periodistes es van fer eco de la història i es va parlar de la relació entre Joan Carles i Charo Palacios, la mare d'Alejandra. La família de la jove va recolzar la versió que Joan Carles i Charo havien tingut una relació estreta., però van negar que Alejandra fos filla de Joan Carles.

Els protagonistes neguen la major

Mentrestant, Joan Carles no es va quedar de braços plegats i va emetre un comunicat negant tot. "Nego absolutament haver tingut relació amorosa alguna amb la senyora Rosario Palacios i conseqüentment haver tingut una filla amb ella", va afirmar l'emèrit. A més, va amenaçar de demandar els qui difonguessin informació falsa.

La resposta d'Alejandra de Rojas no es va fer esperar. També va emetre un comunicat contundent desmentint ser filla secreta del rei Joan Carles i amenaçant amb accions legals contra els mitjans que inventessin històries sobre ella.

Silenci absolut sobre Alejandra de Rojas

Tanmateix, després d'aquests comunicats, ningú no va tornar a parlar d'Alejandra de Rojas. Va desaparèixer del mapa. Quan la informació va sortir a la llum estava enmig del seu divorci i, de sobte, el silenci absolut. Sembla que algú a la Casa Reial ha fet desaparèixer la model de cop. Com si se l'hagués empassat la terra.

Alejandra de Rojas arribada efe
Alejandra de Rojas EFE

Alguns cercles asseguren que molts mitjans de comunicació van ser obligats a cessar qualsevol informació relacionada amb Alejandra, així com es va recomanar que no es parlés del famós llibre 'King Corp' ni res relacionat amb el tema. Sembla que algú ha donat l'ordre de silenciar l'assumpte i enterrar-lo ben profund.