Letizia ja va complir 51 anys i és, ara més que mai, la reina de l'estil. La seva popularitat no només va créixer, sinó que conserva una aparença molt juvenil. Malgrat que Zarzuela no ho confirma (ni ho farà), es continua parlant sobre els retocs estètics que s'ha realitzat en l'última dècada. Des de fa molts anys que s'especula sobre els diferents tractaments i cirurgies als quals se sotmet i, la veritat, només cal retrocedir una mica per corroborar el|com de molt que va canviar. Aquesta vegada sabem amb exactitud el retoc que es va fer la dona de Felip VI, la Casa Reial va intervenir i va haver d'obeir.

Any rere any, Letizia té una cita ineludible amb el Teatro Real per rebre la nova temporada. Aquesta aparició va ser absolutament impressionant, ja que la reina es va vestir per destacar. Amb un vestit de The 2nd Skin Conegre, amb faldilla en A, coll rodó, compost per llaços i sense mànigues. Ho va combinar amb un cinturó prim de xarol, sabates de Manolo Blahnik i un clutch de Bottega Veneta, tot en negre. A més d'aquest look espectacular i de lluir les joies més brillants, no va deixar lloc a dubtes, hi va haver un canvi d'aspecte radical. Et comptem més.

Letizia en el Teatro Real
Letizia en el Teatro Real

Letizia li diu adeu als cabells blancs, torna a pintar el seu cabell per ordre de Zarzuela

Els "cabells blancs reals" es van tornar tot un tema, gairebé una tendència. Des del primer moment va cridar l'atenció que la Royal, sent tan acurada amb la seva aparença, decidís deixar-se els cabells blancs. En la recerca de missatges ocults, diverses celebritats i personatges públics van decidir seguir el seu camí. La presència del look "salpebrat" s'estava reivindicant, agafant força i convertint-se en una picada d'ullet feminista. Una legió de dones va decidir deixar de tenyir-se i acceptar amb orgull els seus flocs grisos. No obstant això, Letizia ja va abandonar el vaixell.

Letizia en el Teatro Real
Letizia en el Teatro Real

Allò dels cabells blancs va ser una acció irreverent i molt pròpia de la reina. Però Zarzuela va intervenir i li va exigir que tornés a tenyir la seva cabellera, ja que per a alguns és un signe inequívoc de l'edat i la distracció (encara que no sigui el cas). Així que va tenir treballant la seva perruquera hores extres per reprendre el color al seu cabell. La sessió més intensa hauria portat, com a mínim, unes 2 hores d'espera, ara llueix|lluu un castanyer profund amb lleugers flocs clars. Malgrat que és un to bastant comú, li aporta llum a la seva pell. Pel que sembla, la Casa Reial va voler que iniciés la tardor amb una nova imatge i l'ocasió perfecta va ser el Teatro Real.

En cada una de les seves aparicions públiques, la seva cabellera sol ser llisa, amb puntes arrissades o recollida a cues. Més enllà de la tallada de cabells bob que va desencadenar una nova moda el 2015, la mare de Leonor i Sofia no s'atreveix a fer pentinats nous. El cabell sempre està a l'altura de les espatlles o uns centímetres per sota, el que és molt encertat per a la seva edat i forma del rostre.

Letizia va tornar a canviar les regles del joc, en les properes setmanes hi haurà més tenyits o seguirà el corrent dels cabells blancs? Cal veure's.