Una setmana de treva ha deixat Carles III d'Anglaterra. Després de la coronació de dissabte passat 6 de maig a l'Abadia de Westminster, el monarca anglès torna a fer volar els ganivets a la Royal Family. Tot semblava que anava com la seda als Windsor: desfilades, carrosses, concerts, actes de commemoració, 'La Gran Ajuda', salutacions a Palau, fotos de família... Però His Majesty torna a la càrrega amb la intenció de continuar ordenant i marcant el compàs de la monarquia que ha heretat de la seva mare Elisabet II. Vol fer les coses bé i, com se sap, això per a Carles III vol dir acabar amb els privilegis. El damnificat ara torna a ser el príncep Andreu.

Royal Family
Royal Family

Se sap de sobres que la relació entre el duc de York i el rei d'Anglaterra no és bona. Andreu era el fill preferit d'Elisabet II i això sempre havia molestat el seu germà, que no el suporta. Això, sumat que el príncep Andreu va perdre molt prestigi en veure's obligat a fer un pas enrere públicament després de veure's embolicat en el serial del pedòfil Jeffrey Epstein, fa que la relació entre els brothers royals sigui molt tensa. Carles ja ho ha intentat en més d'una ocasió, però ara sembla disposat a posar la directa: vol desallotjar Andrew i la seva exparella Sarah Ferguson (sí, viuen junts) de la seva residència reial, el Royal Lodge. Quelcom a què el duc es nega...

Príncep Andreu GTRES
Príncep Andreu GTRES

Sí, el príncep Andreu es nega a la rotunda perquè porta allà vivint prop de dues dècades. És la seva casa i es nega que un caprici de Sa Majestat acabi amb la comoditat que li ofereix la residència. I és que el germà de Charles The Third està molt molt còmode allà: tal com informen fonts al 'Daily Mail', Andreu es nega a cedir. "És tan fràgil... Es nega a veure ningú. Aquesta ha estat la casa de la seva família durant els últims 20 anys. És realment assenyat fer-lo fora? El preocupa que ara que la coronació ha acabat, volin els ganivets. El preocupa que fins i tot desconnectin els serveis públics per treure'l d'allà. Però estem tractant amb éssers humans, no amb béns immobles," recalquen.

Carlos i Andrés GTRES
Carles i Andreu GTRES

Carles passa la tisora

Carles III, tanmateix, ha fet saber el duc de York que el vol desallotjar de la manera més discreta possible. Andreu tenia una remuneració de 285.000€ anuals, els quals han estat severament retallats pel nou cap de 'La Firma'. D'aquesta manera, Andrew ja no pot pagar Royal Lodge i ha de mirar altres habitatges, com el que li va oferir en el seu moment Carles, Frogmore Cottage, antiga residència reial dels ducs de Sussex. Veurem en què acaba tot, però no fa massa bona pinta...

Carles III corona GTRES
Carles III corona GTRES

Eugènia de York, embarassada

Eugènia de York és la filla del duc de York i Sarah Ferguson i està a punt de tenir un fill. Al gener es va anunciar que estava embarassada i ara tot apunta que el seu part podria produir-se en cosa de poc més d'un mes. És per això que els avis del nou rebrot volen calma, tal com explica el 'Daily Mail'. "Eugenie està molt embarassada i els seus pares esperen tenir allà el nou net aquest estiu", expliquen. Deixin en pau Royal Lodge.

Eugenia de York GTRES
Eugènia de York GTRES