Esvaïts els dubtes: Letícia s'ha tapat els cabells amb un vel en senyal de respecte en un únic moment del viatge oficial al Marroc: l'entrada al Mausoleu Mohamed V on, abans de dipositar una corona a les tombes dels reis   Mohamed V i Hassan II, Felip VI ha tingut un moment penós: s'entrebanca i gairebé cau de lloros en el moment més delicat del viatge oficial. Com qui fica la pota en un funeral, però al màxim nivell. Aquest és el lloc i el vídeo:

leticia vel tomba marroc CR

Felip VI com Mister Bean. Sembla un gag però es cert. Les imatges no les ha difós la Casa Reial ni l'Agència EFE. Aquesta censura ja va passar en una ocasió, quan Felip casi cau de lloros a casa seva, a Zarzuela, i les fotos es van ocultar i només alguns les vam publicar:

felip caient GTRES

Felip a Zarzuela, abril 2018 / GTRES

leticia vestit nuvia marroc CR

leticia vel marroc 2019 CR

Casa reial

Mentre tota la premsa cortesana analitza el vestit blanc com de núvia de Letícia pel sopar de gala o el vel de la visita al Mausoleu reial, En Blau mostra la part del viatge que no volen que es vegi: la caiguda de la Corona.

-Si voleu veure un recull de caigudes del rei Joan Carles, cliqueu aquí

-Si voleu veure com Letícia va ensopegar al fang en un altre viatge oficial, cliqueu aquí

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat