Juan Carlos té un gran poder i una fortuna estimada en uns dos mil milions d'euros, la qual serà heretada per les infantes Elena i Cristina, ja que Felipe ha rebutjat l'herència a causa de les controvèrsies que van envoltar el rei emèrit. L'exmonarca és conegut tant per la seva fama de faldiller com pels seus capricis. A l'espòs de la reina Sofia no li importa gastar, especialment si es tracta de fer favors dels que obtindrà una mica a canvi, però també es preocupa per ajudar la seva família. Des del naixement dels seus nets, ha cobert totes les seves despeses. Tanmateix, Letizia va prohibir que Juan Carlos pagués res per a Leonor i Sofia, desitjant desvincular-les completament del cognom Borbó.

Victoria Federica estima Joan Carles I
Victoria Federica estima Joan Carles I

L'emèrit ha costejat l'educació i els capricis dels fills de les infantes Elena i Cristina, incloent pisos, cotxes i viatges, permetent-los viure sense cap cost. Aquest podria ser un dels motius pels quals Victoria Federica gaudeix d'una vida plena de luxes. L'últim any, la germana de Froilán ha viatjat al Perú i Mèxic, entre altres països. També ha estat a Milà i París gràcies als contactes de Jaime de Marichalar, assistint a la Setmana de la Moda. A Espanya, ha assistit a la Fira de Sevilla i ha passat l'estiu a les platges de Marbella. Encara que sempre manté el contacte amb la seva família, visitant la seva àvia a Mallorca, a la seva tia Cristina i a Irene a Ginebra, i la família de la seva àvia a Grècia, acabant els seus viatges al Golf Pèrsic.

Victoria Federica té temps per gaudir d'aquests viatges, especialment perquè el seu avi els finança. Juan Carlos ha cobert totes les despeses de la seva neta favorita des que era una nena. Als seus 23 anys, es dedica a les xarxes socials i no té interès a treballar ni estudiar, i no té cap titulació.

Victoria Federica es fa molt famosa, i Casa Reial actua

A més que Juan Carlos subvenciona la majoria de les despeses de Victoria Federica, ella també utilitza la seva popularitat a les xarxes socials i el seu estatus com Borbó per freqüentar restaurants, festes i hotels de manera gratuïta. La germana de Froilán no manca d'audàcia.

Victoria Federica de Marichalar, HBO
Victoria Federica de Marichalar, HBO

Recentment, ha finalitzat els enregistraments de la pròxima edició de 'El Desafiament', la seva primera incursió en televisió, el que l'ha mantingut més ocupada. No s'han revelat els sous dels concursants d'aquest any, però el de Victòria és el més elevat a causa de la gran expectació que genera. Per aquesta raó, és una de les edicions més esperades del programa de Pablo Motos, encara que amb menys notorietat quant a concursants. I des d'aleshores no l'han parat de ploure les ofertes. Aquesta setmana ha estat la protagonista de l'última promoció de la segona temporada de 'La casa del drac' per la qual també hauria ingressat centenars de milers d'euros.

Victoria Federica s'està fent massa famosa i això no agradaria a Casa Reial. Juan Carlos és qui ha parlat personalment d'ella per tancar aquest problema. L'emèrit li ha ofert una suculenta quantitat de diners per tota la vida, se li pagaran tots els seus capricis si renuncia a sèries, programes i pel·lícules. No volen que tingui cap contacte amb els mitjans de comunicació, més enllà de les seves xarxes socials.