Victoria Federica podria estar de nou enamorada? Com bé diu ella, "m'adjudiqueu un xicot cada dia". Fonts properes a l'influencera asseguren que és soltera, com moltes persones de la seva edat coneix nous amics i amigues, però són només això, sense més ni més. Ara mateix el seu cor és tancat amb clau, no descarta tornar a enamorar-se en el futur, però quan arribi la persona adequada, no vol tornar a equivocar-se. Està centrada en aquests moments en la seva carrera com a influencer. Recentment acaba de fer el salt a la televisió en una estratègia de màrqueting per millorar la seva feta malbé imatge i créixer en aquest àmbit. Participarà en la pròxima edició de 'El Desafío', que ja es troba en rodatge.

Victoria Federica Instagram (1)
Victoria Federica Instagram (1)

Victoria Federica ha optat per prendre un respir i evitar enllaçar una relació després de l'altra, encara que no li han faltat pretendents. El seu elevat atractiu podria estar vinculat en part al seu llinatge Borbó i a la influència exercit per Jaime de Marichalar, que compta amb una extensa xarxa de contactes en les altes esferes. S'espavila amb facilitat en aquests cercles socials. La ruptura amb la seva anterior parella, un DJ, li va causar un profund dolor i necessita temps per recuperar-se. Malgrat haver conegut a persones com el seu amic proper Roca Rei o el pilot Albert Arenas, no ha establert una relació duradora amb cap d'ells.

Recentment, el programa 'Socialité' va vincular a Victoria Federica amb el guanyador del concurs de bellesa Míster Espanya 2022, Rubén Gaitán. Segons es va informar, s'haurien conegut en un festival a Marbella al qual ambdós assisteixen anualment, mentre que ell treballava com a cambrer aquell any. Va sorgir una bona connexió entre ells i van mantenir el contacte a través de xarxes socials, encara que fins al moment no s'haurien trobat en persona.

Els homes s'apropen a Victoria Federica per interès

Es diu que Victoria Federica hauria anomenat el jove malagueny com a 'limoncito' a causa que en una ocasió, ella només va demanar aigua amb llimona durant una sortida. Aquest sobrenom es va convertir en una broma entre ells. Tanmateix, actualment Victoria Federica ja no segueix Rubén en xarxes socials, la qual cosa indica que podria no haver-hi més interès entre ells. Segons fonts properes, ella és soltera i no té intencions de canviar la seva situació a curt termini, ja que es troba feliç i amb altres prioritats.

Victoria Federica operada Instagram
Victoria Federica operada Instagram

La infanta Elena podria haver influït al final d'aquesta relació, ja que no hauria estat d'acord que la seva filla sortís amb un cambrer. A més, s'ha suggerit que Rubén hauria aprofitat el seu vincle amb Victòria per buscar fama. Pel que sembla, sempre ha tingut el desig d'aparèixer en televisió i ser reconegut al carrer, i fins i tot s'hauria inscrit per participar en programes com 'La Isla de las Tentaciones'. Segons fonts de Màlaga, on resideix, Rubén estaria interessat en parlar amb els mitjans sobre aquesta relació, encara que ell mateix afirma que no busca fama i que tant ell com Victòria coneixen la naturalesa de la seva relació.

Victoria Federica ja no es fia de cap dels homes que se li apropen. I és que creu que tots estan amb ella per interès, per això només va amb les seves millors amigues i amics de tota la vida. Jaime de Marichalar té una gran rellevància al sector de la moda i hi ha molts homes i dones que només busquen fama i créixer en aquest món tan difícil.