La filla de la infanta Elena no cessa en el seu intent d'acaparar titulars. Si bé fins ara sempre havíem dit que era Froilán el Borbó més polèmic, sembla que la germana està anant pel mateix camí. Els fotògrafs han enxampat Victoria Federica fumant, comprant loteria, a l'hipòdrom... I tot, amb una expectació enorme envoltant la seva agitada vida sentimental. 

Primer van dir que sortia amb un universitari de Jerez provinent d'una família de la jet-set. Després, les revistes del cor van dir que l'havia oblidat de la mà d'un misteriós noi. Però aquests últims mesos tots han donat per fet que havia començat una relació amb Gonzalo Caballero, el millor amic de Froilán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran Mañana De Tentadero ! Talismán @vicmabor

A post shared by Gonzalo Caballero (@gonzalocaballeroo) on

La revista ¡Hola! va publicar en exclusiva unes fotos de la jove Marichalar i el torero abraçats en una actitud molt tendra i còmplice... Caballero, posteriorment, va publicar una foto que va ser el que va fer saltar totes les alarmes. Per què? En titllar-la de "talismà" mentre es dedicaven una intensa mirada. Ara ja es deixen veure junts a actes públics i la noia no para d'anar a veure'l matar toros a la plaça. Alguna vegada hi ha anat, fins i tot, acompanyada de la mare del torero... el que confirmaria que la relació és prou seriosa. 

victoria federica torero gtres

GTRES

La diferència d'edat entre ambdós és notòria encara que no es noti físicament (ell té 26 anys mentre que ella acaba de fer-ne els 18), encara que sembla que això no seria un impediment. I és que ara la revista Semana ha pogut confirmar la relació gràcies a la foto que tothom buscava: la del primer petó en públic. Han enxampat la parelleta fent-se un apassionat petó a la sortida d'un cinema de Madrid, a on haurien anat a veure la pel·lícula de Queen Bohemian Rapsody

portada semana victoria

portada semana victoria 2

Sembla que s'han cansat de jugar al fet i amagar. S'estimen i volen cridar-ho als quatre vents. Ara tocarà seguir tots els seus moviments. Triomfarà l'amor?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat