Victòria Federica és un personatge de la nova generació de Borbons predestinat a ser desconegut. La filla petita de la infanta Elena viurà sempre aixafada entre Froilán i Elionor. Però poc a poc s'està forjant un nom i un futur: Vic com la reina d'Anglaterra Queen Vic o Viky per als amics i nòvios toreros. La neboda del Rei ha heretat el pitjor dels Marichalar i dels Borbó: fatxenderia, afició pel luxe i els mals costums. En els darrers temps hem publicat tres vicis de l'adolescent que acaba de fer 18 anys: és addicta al tabac, als jocs d'atzar, i a les bosses de mà obscenament cares. Aquestes són les proves gràfiques del que es veu (imaginem el que no es veu):

victoria federica loteria corazon tve

Corazón

bolso ma victoria federica gtres

GTRES

Ara que s'ha publicat que la nena Marichalar Borbó s'ha presentat a la teòrica del carnet de conduir s'anuncia el nou vici de Federica: menjar-se les ungles. El diari El Mundo ha intentat contactar sense èxit amb Jaime de Marichalar per saber com li ha anat a la seva filla l'examen i ho ha il·lustrat amb les fotos que demostren que la nena mentre s'esperava per resoldre què són les "luces de gálibo" es feia la manicura sense passar per les xineses:

victoria federica menja ungles el mundo

EM

L'única novetat que publica El Mundo és que la nena torna a ser vista de farra amb el nòvio torero a una altra discoteca de Madrid: "En compañía de su novio, Gonzalo Caballero, y del novillero, Carlos Ochoa, ha sido vista esta semana en la discoteca Nuit Madrid, en la calle Orense, a la que, de momento, tiene que llegar en taxi o en el coche de un amigo". A la Nuit ja se sap, qualsevol vici és possible. Que li ho preguntin al seu pare Jaime de Marichalar. O millor, al seu oncle Álvaro de Marichalar.