Una vegada més la família reial es queda completament sola. Felip i Letícia, al costat de Leonor i Sofia, van acudir dissabte a la tarda a veure una de les processons en plena Gran Via. Tanmateix, a causa de la pluja els organitzadors van decidir que no sortís, només un moment es va mostrar a la verge perquè els seus fidels poguessin contemplar-la, després es va organitzar una missa. La família reial va aprofitar aquella tarda per fer un volt pel centre de Madrid. A la capital també hi va haver la reina Sofia, la infanta Cristina i la tia Pecu. També van aprofitar per veure alguna professió i gaudir del dia per Madrid. No van fer res per coincidir amb Letícia.

Felip, Leticia, Elionor i Sofia EFE
Felip, Letícia, Elionor i Sofia EFE

Aquelles reunions a Marivent totes les setmanes santes han desaparegut. La família es reunia per complet durant uns dies, la reina Sofia era l'àvia més feliç del món, però ara això de poder veure els seus vuit nets davant la taula és impossible. Els escàndols que van esquitxar a la corona, amb Juan Carlos com protagonista, són els que han fet que la família es trenqui en dos. Casa Reial està decidida a protegir el tron de Leonor, per això no deixen que vegi les seves ties ni els seus cosins. Només es van reunir per l'aniversari de la princesa, però Victoria Federica va ser la gran absència, també Juan i Pablo Urdangarin.

La reina Sofia organitza un dinar familiar a la Zarzuela

La infanta Elena va decidir passar la Setmana Santa amb el seu pare, que ja ha tornat als Emirats Àrabs. D'aquesta forma aprofita per passar uns dies amb els seus fills. La filla gran de l'emèrit vol demostrar que el seu pare continua residència a Abu Dhabi. Només es va instal·lar a Ginebra unes setmanes perquè estaven reformant la seva mansió per adaptar-la a una persona amb mobilitat reduïda.

Tanmateix, tot és molt diferent quan ningú no veu. A la Zarzuela la relació és molt diferent. Letícia ha decidit que Leonor i Sofia puguin visitar la reina Sofia a palau. Poden anar caminant, només hi ha un quilòmetre i el recinte és tancat. Estan protegides. Diumenge passat, aprofitant que eren a casa, l'àvia va voler convidar-les a menjar, va organitzar un dinar. Precisament allà es van retrobar amb Victoria Federica i la infanta Cristina, que també estaven convidats, encara que la reina no era conscient d'això.

Infanta Cristina i Reina Sofia EFE
Infanta Cristina i Reina Sofia EFE