No és reina, però poc li falta. Reina dels 'photocalls', reina de la nit. No hi ha sarau que se li resisteixi a la nostra 'influencera royal' de referència, la gran Victoria Federica. I això que és la petita, almenys respecte al seu germà, Froilán. D'un temps ençà, la neboda de Felip VI s'ha convertit en un dels més habituals rostres dels esdeveniments i locals més exclusius. No només a Madrid, perquè les ganes de festa de l'aristòcrata traspassen fronteres. Ara està gaudint de la 'fashion week' de Milà, la capital mundial de la moda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Impossible obviar el seu 'look' més recent i urbà en la presentació de la firma Diesel. A l'estil Bad Gyal, barrejant blanc, negre i gris amb mànigues extrallargues i una caputxa d'escàndol. L'última desfilada a la qual ha assistit ha estat la de la italiana Max Mara, i com qualsevol treballadora de les xarxes com cal, malgrat ser tranquil·la en l'àmbit laboral, Vickyfede ha documentat tot a través de les seves històries d'Instagram perquè la seva legió de seguidors no perdi detall de quant gaudeix.

victòria federica max mara instagram
'Stories' a la desfilada de Max Mara. / Instagram

Una 'fashion victim' en tota regla, ella sap on ha de ser i quan deixar-se veure. O almenys això procura sempre que pot, perquè lluny del que ella vol mostrar i deixar de mostrar en els seus perfils, unes impactants imatges estan donant la volta a Internet en les que veiem una faceta d'ella desconeguda fins ara. Victoria Federica, agafada besant-se a la boca amb una dona. Fortíssim.

La foto de Victoria Federica besant-se amb una amiga

El programa Vamos a ver ha mostrat les imatges de la filla de Jaime de Marichalar i la infanta Elena ajuntant els seus llavis amb una 'influencer' molt reconeguda. S'aprecia un piquito, que diria Rubiales, i és que l'enregistrament en qüestió mostra el comiat de les dues amigues després d'una nit incansable de ball i diversió. Segons informen, el gest va despertar les rialles dels qui eren allà amb elles, encara que l'estupor també va inundar els seus semblants i fins i tot alguns es van emportar les mans al cap.

victòria federica petó marta diaz telezinco
El petó de Victoria Federica i la seva amiga 'influencer'. / Telecinco

Un gest de complicitat a l'ús entre la gent jove que no hauria de ser tractat com més del que és, però a què, d'acord amb la informació publicada en alguns mitjans, no hauria agradat gens en l'entorn familiar de Vicmabor. Ella, completament desmarcada de les qüestions més protocol·làries, viu la seva vida al seu aire. Fa i desfà, i això no és propi d'una 'royal'. Si això va més enllà de l'amistat és indesxifrable, igual com saber del cert si la cosina de Leonor prefereix les dones als homes. Fins ara, només se li coneixen dos ex-xicots: el torero Gonzalo Caballero i el DJ Jorgé Bárcenas.

Qui és Marta Díaz, la 'influencer' dels petons robats

Molt cuidat, perquè l'amiga 'influencer' en qüestió no és algú a qui hàgim de passar per alt en aquesta història. La noia dels petons robats en qüestió és Marta Díaz, el perfil d'Instagram de la qual acumula ni més ni menys que gairebé tres milions i mig de seguidors. Una xifra gens negligible que dista molt dels poc més de 250.000 que aglutina Victoria Federica. Si en aquest petó hi ha algun interès ocult per guanyar 'followers' també continua sent una incògnita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)

Vickyfede és una disfrutona nata. Ho porta a la sang. A la blava.