Victoria Federica és la primera baixa entre els convidats a la jura de la Constitució per part de la princesa Elionor. Així ho ha confirmat El Confidencial Digital. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar ha estat la primera en esborrar-se de la cita.

El proper 31 d'octubre, la futura reina serà protagonista en l'acte de la jura de la Constitució espanyola. L'acte estarà dividit en dues parts, segons un comunicat de la casa reial. Primer se celebrarà un acte en les Corts. I "després de l'acte en el Congrés, està previst que al Palau Reial la Princesa Elionor rebi el Collaret de l'Ordre de Carles III en presència dels poders de l'Estat i que a continuació se celebri un dinar amb una representació de les més altes autoritats de l'Estat", afegeix el comunicat. "També us volem informar que, posteriorment als actes institucionals en el Congrés i al Palau Reial, tindrà lloc al Palau d'El Pardo una celebració familiar i de caràcter privat que inclourà la família Reial, la família de SM el Rei i la família de SM la Reina", conclou la nota.

Victoria Federica descarta assistir a la jura de la Constitució (i a l'aniversari) de la princesa Elionor

Victoria Federica era en aquesta última llista de convidats. Tanmateix, la neboda del rei Felip VI no anirà. El motiu, segons el mitjà esmentat, és que Vic "no vol assistir a l'esdeveniment amb els seus oncles per discrepàncies familiars". En altres paraules, per la mala relació que té amb Letícia i Felip, i la que no té amb la princesa Elionor i la seva germana, la infanta Sofia.

Victoria Federica
Victoria Federica

Però Victòria no només manté mala relació amb el nucli dur de la família reial. Letiíca, Felip, Elionor i Sofia no són els únics morts que té a l'armari. N'hi ha un més.

L'altre mort a l'armari de Victoria Federica

En els últims temps també ha tingut problemes amb la seva tia Cristina. La mare d'Irene Urdangarin considera una mala influència a Victòria, que s'ha emportat a la jove de festa en més d'una ocasió en els últims mesos. Una cosa que no ha agradat a l'encara esposa d'Iñaki Urdangarin. Cristina fins i tot va mantenir una discussió acalorada amb la seva germana Elena, a la que va recriminar no lligar en curt Victoria.